- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
derive
senior tag
Haat pl nem mindegy, hogy atom magos a Pentium, vagy rendes asztali mag van benne. Vagy hogy az N3XXX epp mit is takar. Ultramobiloknal legalabb jo kiindulasi pont, hogy 8mag~flagship. Az X3-X5-X7 jo nevezektan lett volna, csak rogton a 8assal kezdtek.
Haat azert nem teljesen fain ha pl webshop bongeszesnel vegig az ARKot kell nezni, hogy tudd, mit akarnak radsozni.
-
Fiery
veterán
Miert kellene kiigazodni? Ugyse tudsz kulon mobil procit vasarolni, ez nem dobozos termek, raadasul a legtobb mobil proci manapsag mar BGA tokozasu, azaz az alaplapra van forrasztva. Ha meg lat az ember egy csinos notebookot, megnezi milyen modell szamu proci van benne, aztan irany az ARK.
Megjegyzem, mas (ultra)mobil proci gyartok se jobbak. Pl. vajon a vilagon hany ember van, aki fejbol vagja a kulonbseget az MT6735 es MT6737 kozott?
-
derive
senior tag
Igazabol a termekskalajuk felet torolhetnek, mert a felso kategorian kivul alig lehet kiigazodni a mobil CPUik vilagaban...
-
Fiery
veterán
Sima multithreades workloadnal (pl. nagyobb mennyisegu adat tomoritese WinRAR-ral, backup meg ilyesmi) is ugy porog a ventije, mintha egy repulogep hajtomu lenne, es hamar el is kezd throttlingolni. Nyilvan idle allapotban unatkozva nem hangos
HTPC-nek elkepzelheto, hogy jol mukodik, de arra elegge overkill cucc (vegig a Brix Pro-rol beszelek, nem a "sima" Brixrol). Manapsag mar 15 Wattbol megoldja ezt egy Skylake-U alapu cucc
(ofcoz csak a proci fogyasztasarol beszelek)
-
ukornel
aktív tag
"[...] arról van szó, hogy Iris Pro sorozat nem volt a Skylake generációban [...]"
Lehet, hogy totál félreértettem valamit, de ezen meglepődtem - nekem úgy derengett, hogy a Skylake generációban is van Iris Pro. Tisztában vagyok azzal, hogy nem én vagyok a célközönség, de ennyire árnyékra vetődtem?
Most nézem, hogy így tudja a CPU World (lásd itt is) és a Notebookcheck is.
Most akkor mi van?Szerk.: az Intel oldalán is Iris Pro 580-at írnak a i7-6770HQ IGP-re.
-
ronroli
tag
Valaki ismer olyat, aki egyszer állítólag már majdnem látott iris pro-t?
-
törölt tag
A lényeg, hogy ne dobják el a technológiát. Ahogy néztem a volt Iris Pro-k egész erősek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest