- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebből a phenom ii x2 jutott eszembe amiből addig adogattam el, meg vettem másikat amíg nem fogtam egy olyan példányt ami 4 maggal ment 4GHz-t. Mivel az egészet az aprón intéztem még nyertem is rajta, mert általában már kipróbált tuninggal adtam el kitesztelt 3 magosként.
-
Z10N
veterán
Ha a forrast elolvastad volna akkor kiderul, hogy 6-bol 6 kartyanal mukodott. Direkt lett visszafojtva az amugy is harmatgyenge gpu. Annak ellenere, hogy hibatlanul mukodik a teljes lapka (lasd: 460PRO es WX4100).
Szandekosan hulyere lettek veve a 460 tulajok. Egyes hirek szerint majd az RX560-nal akarjak elsutni megint a teljest. Ezzeul ujabb vasarlasra osztonozve. Feloldjak a 2CU-t es adnak meg 100MHz-t, esetleg a vram-nak is.
"Van hogy tényleg gyártási folyamat és amúgy működik, de az is hogy nem mennek."
Ez olyan mintha a gugli forditotta volna. Amugy eleg artalmatlan mod, on-the-fly engedelyezheto. Ha 3d-ben hibazna akkor vissza kell rakni az eredetit es annyi.Inkabb azt kell kiemelni a cikkben, hogy a ReLive es azon tuli driverekkel nem fog menni alapbol, mivel visszatert a bios check. Csinalni kell egy kernel modot hozza.
Ui: Sajnos ezzel az unlockkal se eri be a 1050/Ti parost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest