- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo V50 rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
válasz
II.Démonlord #1 üzenetére
szerintem ennek lesz még folytatása excel táblázatban.
-
dabadab
titán
-
Thronks.90
tag
Érdekes, hogy anno Pápán közel ezerrel több ember élt mint Veszprémben. Mostanra kicsit megfordult a helyzet.
Öregfater mondta még régen, hogy volt ez így, de csak most sikerült valós statisztikát találni hozzá. Törzsgyökeres pápaiként azt hiszem ezt illik tudnom. Amúgy nagyon jó kis holmi, sok érdekesség van rajt. Olyan falvakat is megtaláltam a környékről, amik kb a térképen is csak 1 pont, és nagyjából 1 utca az egész falu.
-
nextman
aktív tag
Engem nem kerdeztek meg, hogy benne lehetnek -e az adataim
-
fordfairlane
veterán
válasz
II.Démonlord #1 üzenetére
A pdf-ben szövegként van a szöveg a folyószövegekben és a táblázatokban is, tehát minimum OCR-en keresztülfuttatták.
-
II.Démonlord
tag
Nem rossz, de talán használhatóbb lett volna ha nemcsak beszkennelik, hanem inkább egy nagy adatbázist hoznak létre az adatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hivatalosan szerdától hozzáférhetőek az 1784 és 1996 közötti hazai népszámlálási kiadványok, de tesztüzemben már most is elérhetőek a képek.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest