Új hozzászólás Aktív témák
-
Razenhell
tag
Ilyenem van és nincs vele probléma! Sőt vga sokkal hűvösebb. Üveg lap nélkül használom enermax 550 digifanless táppal. Evga 780 classy kártya is volt benne, én maradok az open air megoldásoknal, asszony meg törli a port magától
open air felindulásból vettem egy in win h framet is öcsémnek, azt sem bántam meg
egy szóval ajánlott cucc! ez az a kategória ami nincs minden havernál. Igen a Lia Li elvan szállva árral, lehetne olcsóbb is! de nekem bejon.
-
zzolika
aktív tag
...akár 360 milliméteres ventilátorokat is fogad
Inkább radiátort, ha már vízhűtésről van szó. Hogy hova fér bele ebbe a házba, azt el sem tudom képzelni. Szivattyú, tartály, csövek, meg hasonlókról nem is beszélve...
Léghűtéssel se néz ki jobbnak, a tömör üveglap nagyon közel van a ventikhez, amit kifújnak az bent is marad.
Nem értem az atx verziót sem, minek ha nem lehet bele csak 2 kártyát tenni? És a másodikat a vga felé, hogy lefedje a ventillátorait?
Kinézetre sem szép, de ez szubjektív. Az ára sem lesz olcsó (ez is szubjektív). Szóval nem az én házam lesz. -
F34R
nagyúr
Erdekes koncepcio ez a felig nyitott haz, nem az elso Lian Li ami nem tetszik.
-
Ismerve a márka árpolitikáját,garantáltan nem lesz olcsó.
-
törölt tag
Miért kell hozzá hosszabbító? Ott van a VGA a táp szájában, sokkal közelebb hozzá, mint egy hagyományos felépítésű házban.
Egyébként azzal, hogy open air nem feltétlenül spórol meg semmilyen ventilátort az ember. Lehet, hogy mondjuk a proci és a VGA közvetlenebbül juthat így levegőhöz, de van pár probléma. Csak közvetlenebbül juthatna, ugyanis a tető miatt talán még rosszabb a helyzet, mint egy hagyományos házban. Ugyanis elég kis légtér van a hűtők és a tető között. Oda meg csak úgy nem fog bejutni fele annyi levegő sem, mint egy hagyományos házban. A másik meg az, hogy sok helyen meg fog rekedni a levegő. Bár szerencsére gyakorlatilag csak merőleges áramlású hűtőket lehet rakni bele, szóval a VRAM hűtése meg lesz oldva legalább rendesen, nem úgy, mint bármelyik toronyhűtő alatt.
-
törölt tag
A riser-es b@sz@kv@'s és egyéb kártyahelyek hiánya miatt talán az PC-05, esetleg a 06-nak van értelme.
Szerintem kissé igénytelen, a tátongó két nyílással, de ha felakasztom a falra(mert van rajta akasztó), akkor szemből ez nem annyira zavaró! Főleg ha a legdrágább PC komponensek sejlenek át a füst-üvegen keresztül
-
thomeef
őstag
Hát ez a por miatt viccnek is rossz...3 naponta lehet majd kifújni.
-
azbest
félisten
látványra nem rossz, de a ventilátorokat eléggé lefojtja így... azért egy kis lemezjátszó utánérzésem is volt a képektől:
-
7time
senior tag
Ha jó árban lenne 1 bevállalnék.
-
-FreaK-
veterán
Örömmel látom azért, hogy a gyártók kezdik végre elhagyni a berögzült hagyományokat és kezdenek végre rájönni hogy nincs szükség az 5.25-ös rekeszekre. Ezek elhagyásával aztán meg teljesen át lehet tervezni a házak kialakítását.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Érdekes elrendezés, a tápnál nem tűnik különösen optimálisnak a levegőáramlás. Plusz még a VGA-nak is hosszabbító kell, az vajon tartozék lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest