Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
válasz
#52588800 #45 üzenetére
Igen ez egyértelmű, hogy akkor fog elterjedni, ha a hülyének is megéri... De ha a Netflix-nek vagy Amazon-nak megéri filmek esetében, egy hasonló konstrukció normális havidíjért szintén működőképes tud lenni játékok esetében. Sőt azt gondolom, hogy még életképesebb tud lenni, mivel a filmeket, sorozatokat eléred más forrásból is. Viszont hiába éred el a legfrissebb játékokat más forásból, ha nincs hardvered vagy konzolod, nem tudsz játszani vele.
-
jbcs
tag
Lehet, hogy én gondoltam túl. De nekem az a különös, hogy már 7 éve erről szóltak a hírek és azóta nem tudták megoldani ezt a feladatot? Szerintem, ha nagyon akarták volna, már korábban kijönnek ezzel. Villanyautó is már korábban elterjedhetett volna, de vártak egymásra, nézték a trendeket, aztán most megy a kapkodás
-
jbcs
tag
Nem akarok túl sokat belelátni a dologba, de érdekes, hogy nem rég kijött ezzel elég komolyan a Google, most hirtelen bejelenti a Microsoft is, hogy ő is beszáll. Mintha, ha már ez rég kész lett volna (csak jegelték) , várták ,hogy valaki elindítsa a lavinát...
-
jbcs
tag
Jól vágom, hogy ha ez egyre jobban elterjed és stabilan működik, nem lesz szükség konzolra és 4-500 ezres gépre otthon, hogy játsszál, meg fél milliós videókarira...?
Ez azért rendesen alá fog vágni az egész iparnak, csak az ínyeceknek, hardcore játékosoknak lesz drága, spéci gépe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest