Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
omlosz
csendes tag
Én meg valószínűleg megveszem, de egyelőre még bírja az előző gen.
Egyáltalán nem drága, pont arra jó, amire kitalálták. Zene hallgatásra. Nem áll le a zene, ha elindítok egy videót telefonon, vagy épp hívnak. Hanem mehet JBL-en miközben a telefonomat használom másra. Buliban, vízparton tökéletes és nem kell aggódni, hogy lemerül.
-
az előző gen ipod touch dizájnját kapta meg akasztó nélkül, csak méretre olyan, mint egy 5S
Jack nélkül zenelejátszót kiadni még nekik sincs elég bátorságuk, bár könnyen lehet, hogy megspórolnák azt a 0.03$-t is ha tehetnék, csak túl sok ház volt raktáron jack kivágással és ezért inkább elhasználják azokat ide, és akkor már olyan jófejek, hogy meghagyják rajta.
-
Mi értelme egy ilyennek?: nagyon szűk réteg, de fejlesztőknek lehet jó alternatíva (persze ott is olcsóbb megvenni egy használt iphone-t). Ezen kívül én sem látom sok értelmét, mert már senki sem használ dedikált zenelejátszót, ha mégis, annak meg nagyon picinek kell lennie, hogy legyen értelme telefon helyett.
"felfrissült az ipod touch" vs megkapta egy 3évvel ezelőtti iphone prociját
Egyébként szerintem is inkább az SE-t kéne frissíteni, de lehetőleg azt ne 3évvel ezelőtti komponensekkel, hanem rakjanak bele végre egy széltől-szélig tartó kijelzőt (akár csökkentsék a méretét) friss procit és több ramot, aztán végre lenne egy gyártó, aki le merne gyártani 4" kategóriában flagshipet.
kár érte, mert jó kategória volt. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
bollokcs80 #36 üzenetére
Egyetértek. Egyszerűen eljárt felette az idő.
-
bollokcs80
Korrektor
-
-
jololo89
tag
Index: "Az Apple Arcade miatt is szükség volt már erre az új generációra, hiszen az előfizetős videójáték szolgáltatástól remél a cég extra bevételeket."
Mindezt 4 colon???
Ez a termék esetleg gazdag szülők gyermekeinek... se. -
-
Mr.Silkó
veterán
Totál értelmetlen ez a holmi, egyszerűen a múltban ragadt.
-
Friczy
senior tag
<troll mode>
Van-e rajta jack dugó, vagy az nem fért el?
</troll mode> -
Mr.Grincs
veterán
Hát ennek aztán nagyon sok értelme van, főleg ennyi pénzért.
-
Móci
addikt
Legalább a megmaradt SE kijelzők meg egy régi chip nem kerül a kukába, hanem fut még egy kört jó drágán.
-
gattolino
senior tag
Apple gratulálok!
Lehúzásban hibátlanul teljesítenek. Gratulálok előre is a leendő tulajdonosoknak. -
Kokzor
aktív tag
válasz
TheBikerider #16 üzenetére
Azért a lehúzásnak is van egy határa. Aki ezt megveszi, annak csak gratulálni tudok, hogy az Apple ilyen húzásait támogatja. Ezért nem fogják megerőltetni magukat, egy cseppet sem.
Egyébként a Nokiáról se gondolta volna senki, hogy manapság ott fog tartani ahol.
Én nem drukkolok azért, hogy tönkremenjenek. Viszont minden lehetőségük meglenne, jobb termékeket gyártani, de minek, ha ez is hozza a pénzt. -
.Szaki.
addikt
Nem nagyon látom a létjogosultságát 2019-ben szegénynek. Eljárt már felette az idő.
-
2010-ben vettem egy ipod touchot, akkor nagyon szerettem, de eljárt felette az idő. Ennek a cuccnak (főleg ennyiért) semmi létjogosultsága nincs. 32gigás SE <90k, igaz csak a 6s hardvere van benne.
-
szubrutin
aktív tag
Vegre egy termek, ami mindenki szerint szar ebben a formaban :)
-
janeszgol
félisten
Pff, pokolian drága. Ennyiért én az i8 hardverét (A11) kérem 2 giga ram mellé. Bár a 2 giga ram lassan kikopik innen is.
-
-
Kokzor
aktív tag
Én láttam a lehetőséget egy új iPod Touchban, de ez szánalmas. Már megint a régi, ósdi dizájnnal hoztak ki egy új terméket. A hardver se a legjobb, ráadásul már lehetett volna az alap modell is 64GB-os. Nem tudom, hogy Jony Ive és a csapata mire kapja a fizetését, mert ebben semmi új nincs.
Kíváncsi vagyok, meddig élnek meg abból, hogy nulla újratervezéssel, ugyanolyan termékeket adnak ki. -
Noukoum
veterán
Ezt nem tudom miért adták ki... Ki a célpiac?
-
moleculez
veterán
Jön ugye az Apple Arcade játék platform, rafekudtek a tartalom gyártásra (Apple TV és TV+), News, Music eddig is volt, szóval gondolták adnak alá dedikált vasat, ne legyen az iPhone a szűk keresztmetszet. Pl Android usernek tetszenek ezek a "nélkülözhetetlen" szolgáltatások, akkor legyen hozzá cucc.
A lehető legrosszabb megoldás született. Ha mondjuk az iPhone X-et kiherélik, iPod szintre (OLED kijelző, A11, kihúzott kijelző) akkor azt mondom. De ki a bánat akar 4"-on filmet nézni, vagy egyáltalán bármilyen tartalmat fogyasztani?! Ráadásul drága. Max 150$/€ egy 128gb-ért. -
szebe
addikt
válasz
Narancskoma #8 üzenetére
De SIM nem megy bele.
Hiába van már rengeteg Wi-Fi hotspot, a fiataloknak "kell", hogy folyamatosan elérhetőek legyenek. De pl egy Waze/GMaps-nek is kell a (minimális) adatforgalom, hogy friss információkkal szolgáljon navigálás során.Aki meg sportolni menne, az ennyiért már olyan órát vesz, aminek van használható tárhelye, valamint kezel BT fülest és mellkaspántot.
-
Teal'C
veterán
Még több ipari hulladék, a zöldek most biztos boldogok
-
Még talán azoknak lehet jó,akik aktívan sportolnak és esetleg fájna ha közben véletlenül leesne/összetörne a teló,de nem ilyen ár mellett,mert ennél is marhára fájna egy ilyen baleset.
Ennyiért már új i7-et lehet venni boltból,ami meg ugye ennél jóval többet tud.
Ezt szerintem csak azok fogják venni,akiknek nem számít a pénz,akiknek az a lényeg,hogy még a wc papír is Apple legyen. -
-
Emericus Max
tag
Max. gyerekeknek jó telefon helyett. De ahhoz meg drága. Szerintem a hordozható zenelejátszónak ebben a formában már nincs létjogosultsága. DAC-ot minden jobb telefonba és meg van oldva a kérdés. Nem is értem, hogy még plusz 5 kamera, meg +2 szelfi kamera, meg kijelzőbe rakott fos ujjlenyomatolvasó helyet, miért nem fér bele egy jó DAC egy 200e ft körüli vagy drágább telefon árába. Ez egyedül az LG-nek sikerült, de ők meg más területeken hülyék...
-
picsirti
tag
Ennek semmi értelme 2019-ben.
-
csiki_92
aktív tag
A mai okostelefonok mellett egy ilyennek mi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest