- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
A posztmodern szellem törvénye, hogy a reláció szélsőséges mértékig felértékelődik, a kontextus pedig szélsőséges mértékig leértékelődik.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Juhaszatti #92 üzenetére
Az el kell tőle venni nem azt jelenti, hogy oda kell menni hozzá, pofánverni és elvenni a pénzét hanem ki kell erre dolgozni a megfelelő jogi és gazdasági környezetet az állam részéről. Szabályozni kell egy komoly problémát. Ez nem szélsőség hanem józan ész.
-
Narxis
nagyúr
Passz, nem én vagyok a szakember. Józan paraszti ésszel az adózás és/vagy cég feldarabolás felől közelítem meg a dolgot de lehet már rég ott van egy kész ötlet valahol egy fiókban valamelyik politikusnál csak Bezos kifizette az árát.
Mindenki lehet gazdag de senki nem lehet annyira gazdag ami már a világ működését befolyásolja, veszélyezteti. Néhány éve valami rekord összegért vett valamilyen focistát talán asszem a PSG, akkor is ment a hümmögés-hammogás, hogy ez nem jó mert néhány csapat fogja uralni az egész focit és ezáltal elveszti a szórakoztató jellegét a sport. Próbálkoztak is valami gazdálkodási törvénnyel, nem jut eszembe a neve, az UEFA hozta és ellenőrzi, voltak is klubok akiket már büntettek de nem követem annyira a focit, hogy tudjam, hogy mennyire eredményes ez. Lényeg, hogy van az a pont amikor már be kell avatkozni dolgokba a többség érdekében.
-
Narxis
nagyúr
El kell tőle venni, pontosan ez a fajta vadkapitalizmus amit nem szabad engedni mert olyan mértékű hatalom jár vele ami már a hatalmi ágakat tudja befolyásolni. Mielőtt nekem esne a sok kapitalista, nem azt mondom, hogy kommunizmus kell hanem, hogy törkedni kell a középútra mert ezek a szélsőségek egyáltalán nem jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest