- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Passz, nem én vagyok a szakember. Józan paraszti ésszel az adózás és/vagy cég feldarabolás felől közelítem meg a dolgot de lehet már rég ott van egy kész ötlet valahol egy fiókban valamelyik politikusnál csak Bezos kifizette az árát.
Mindenki lehet gazdag de senki nem lehet annyira gazdag ami már a világ működését befolyásolja, veszélyezteti. Néhány éve valami rekord összegért vett valamilyen focistát talán asszem a PSG, akkor is ment a hümmögés-hammogás, hogy ez nem jó mert néhány csapat fogja uralni az egész focit és ezáltal elveszti a szórakoztató jellegét a sport. Próbálkoztak is valami gazdálkodási törvénnyel, nem jut eszembe a neve, az UEFA hozta és ellenőrzi, voltak is klubok akiket már büntettek de nem követem annyira a focit, hogy tudjam, hogy mennyire eredményes ez. Lényeg, hogy van az a pont amikor már be kell avatkozni dolgokba a többség érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Sigma 70-200mm f/2.8 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest