Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Értem, tehát a műszer a helyi felgyújtott szemétdomb közepén, v minimum a városba vezető főúttól 50 centire, kipufogószinten volt?
Nem tudom, de az megvan, hogy a leírt élményünk nem egy nagyvárosban történt, hanem Szentes mellett. Plusz kocsival áthaladva az alföldön, random parkolóban megállva se volt sokkal jobb a levegő. Pedig nem a húsvétoló törökök pöfögtek zárt kocsisorban (5p alatt max 3 autó járt akkor arrafelé).
#191: én ezt feladtam, jehovásokkal nem vitatkozom. Kb 20 hsz-ben kaptál értelmes válaszokat, többek között ezekre is. Sajnálom, hogy csak a kiforgatás és az ovis "legyenazenyémazutolsószó" megy. Részemről befejeztem veled ezt a diskurzust, nem dolgom téged bármiről is meggyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest