- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
Ki tudjuk mérni az input lag-ot, mostanában az irodai egerek is olyan 4-8 ms környékén vannak (+ a 125 Hz miatt rámegy erre 7), a komolyabb gamer cuccok meg 1-2. Az nem sok. Olyannyira nem sok, hogy mostanában a sokszázezer dolláros CS:GO versenyeken is már elég sok wireless-t látni. Ott pedig tényleg minden ms számít.
-
Vanir
veterán
Szerintem a kábel ellenállása is generál annyi késleltetést, amit az újabb wireless Logi-k input lag-ja. Egyedi parakábel esetén ez nyilván nem áll fenn.
Mondjuk én sem vagyok vezeték nélküli párti, de csupán a nagy súly miatt. Majd ha lesz 90 gramm alatti, szimmetrikus, ZA12 formára hajazó, normális szenzorral, jó gombokkal felszerelt wireless, akkor fogok azt venni. -
Vanir
veterán
válasz
hypno skate #66 üzenetére
Írj az MS-nek, hátha megfontolják a kérésed.
-
Vanir
veterán
Ezért mondtam én is, hogy irodába akár tök jó is lehet nagyobb kezű embereknek, csak játszani ne próbáljatok meg vele.
Ellenben ismerve a mai QC-t a nagyvállalatoknál, valószínűleg ez nem fog 10+ évet kibírni, mint az elődje, sőt, valószínűleg ötöt sem. De ne legyen igazam. -
Vanir
veterán
-
Vanir
veterán
Csak szólok, hogy a régi verzió szenzora milliószor jobb. Ez nem való játékra, irodába viszont jó lehet, ha normális hazai árazást kap.
Amúgy IntelliMouse Explorer 3.0 a régi típus pontos neve, az IntelliMouse csak egy brand, volt belőle néhány változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest