- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Bocs, 5.1-es Androidot akartam írni
-
Technoman
őstag
Sajnos Rusinak lett igaza, nagyon messze áll a "valós", előzőleg általam belinkelt képtől (úgy látszik,még én is betudom kajálni a Samsung marketing sza@rát)
- valami forgatható kamera van a tetején
- elsőre azt hittem, hogy ez egy HTC klón
- nem lesz rajta fizikai Home gomb
- 3.1-es Androiddal jön ki
- Snapdragon 620 okta-core Cortex-72B
- 3 GB Ram és 32Gb memó (bővíhető)
- cca 3000 Jüan lesz (134.000 HUF) -
tjb007
nagyúr
Sokban.
A nyolc darab A53-ból négy le lett cserélve A72-re, új a GPU mikroarchitektúra, más a memóriavezérlő, más a modem és még lehetne tovább sorolni.(#37) mate.93
Attól, hogy neked nem az a Qualcomm még oda pozicionálja, az AP hierarchiájában oda van sorolva, oda tartozik.
-
HaZse
őstag
Csak azt mondjátok meg, hogy mi a francnak kell ekkora erőmű egy telefonba? 210 meghajt egy HD kijelzőt, a 410 meghajt egy FHD-t.
Sose értettem ezt a nyálcsorgató dolgot az Antutu pontszáma miatt. Az csak egy teszt.
Pl. Az én gépem (PC) munka miatt használom. Max böngészés és youtube. Keveset fogyaszt, csendes és olcsó.
Pl. sokan megveszik a csúcs telefonokat és csak SMS, telefon és e-mail megy. Minek?
A gyártók inkább arra gyúrjanak, hogy az android alá semelyik gyártonak ne kelljen csúcs erőmű, hogy röccenés nélkül működjön (pl.: adreno 210@HD), akkor mehet a nagyobb felbontásba az erősebb gpu, mert ki kell hajtani a kijelzőt.
Sajnos sok hírnél olvasom, hogy hü de jó, megveszem, megvenném, pár hónap múlva megveszem. De mi értelme van? Gondolom az, hogy tudja mutogatni az osztálytársai előtt. Ez szerintem kész szégyen.
-
vicze
félisten
Az egyenlőség jelet nem tudom, hogy szeretnéd értelmezni, de nagyon nem semmilyen formában. Egyrészt a 330 már most közép kategória és felette van a 418/420/430 és mire ez megjelenik lesz még 530. De elég könnyen meglehet, hogy 330 alatt lesz, mert szerintem csak 64 ALU-t kap és 28nm-en nem tudnak akkora órajelet adni majd neki, hogy gyorsabb legyen a 128 ALU-s 330-nál, de az biztos, hogy a 418(128 ALU) alá fog érkezni, ami jelenleg középkategóriás GPU-nak tekinthető, nem sorolva a vetélytársakat az túl hosszú lenne.
-
HaZse
őstag
Ez a keret vékonyítás azoknak jó, akik erre v*** a f****.
Szerintem így jóval sérülékenyebb egy telefon, mert nincs rezgéscsillapítás hatása így nem lesz, ergo hamarabb fog az üveg elrepedni az oldalsó behatás esetén.
No meg így szinte képtelenség lesz a telefont megfogni 1 kézzel úgy, hogy nehogy a kijelzőn valamihez hozzá ne érj.
A véleményem, hogy a telefon legyen max 5-5.2". Mert ami ennél nagyobb, azt már 1 kézzel nem mindenki tudja átérni. Persze a Note széria más, mivel az ismerőseim közül mind a mu7nkahelyéáről kapták. (Note 4)
-
Technoman
őstag
Ja, nem olcsó, a tudásához mérten.
Ott van a másik koreai kis tesó G4-ese. Mindenben lealázza (proc, Ram, fényképezőgép, szolgáltatás), mégis olcsóbbCsak ne nézne ki, az A8 ennyire jól.
Az a gond, hogy az utóbbi időben, termék árazásban a Samu egy kicsit elszállt. Egy közép/felső-közép telónak nem szabadna ennyibe kerülnie. -
babkukta
senior tag
A3, A5, A7, A8, A9... van még szám, lehet nyomni bőven kifelé a cuccokat
Már csak azt nem értem, h akkor az elején miért 3ról indult, és miért kettesével, ha most meg egyesével megy fel?
Egyébként szó mi szó, szép az A sorozat, csak baromi drága -
embe
nagyúr
Ígéretesnek tűnik a speckó alapján.
-
En mar 7' alatt nem erem be.
Na jo csak vicceltem.
-
Paul119
addikt
ez a 620 mennyiben tér el a 615től?
-
Ricardo
titán
Az A sorozat árazását elnézve bele sem merek gondolni mennyibe fog kerülni.
-
Kékes525
félisten
Igazán szép készülék és nagyon gyors is. Csak a rendszert ne szúrja el a Samsung.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem rossz eredmény azért ez.
-
Technoman
őstag
Nem tudtam, hogy az
.
Csak azért linkeltem be és kattantam rá erre a telóra, mert több kép is jelent meg róla ilyennek ábrázolva [link]
Gondoltam, hogy a koncepcióképekről nem szoktak több nézőpontból készült képeket készíteni.
+ már az A8-as is vékony kerettel jött ki (az A7-eshez is képest, nem beszélve az A3/5-ös párosról) Reméltem, hogy sikerült a "továbbvékonyítás"Ha mégis neked lenne igazad, akkor a jó öreg igazság megint érvényesült: túl szép, hogy igaz legyen
-
Technoman
őstag
válasz
kbyte1024 #11 üzenetére
Én Már "régóta" követem figyelemmel, ezt a telefon. Szerintem gyönyörűre sikeredett, a legszebb telefon, amit eddig láttam.
Amit sikerült eddig megtudnom róla:
- 2 színben lesz: türkizkék és sötétkék (már nem emlékszem a "megmarketingelt" színek neveire)
- sajna unibody lesz a teló
- tanultak az S6-os hibából, bővíthető lesz a háttértár (may 120GB)
- decemberben kezdik meg (talán) a forgalmazását
- valamelyik oldalon ma láttam egy 47-49000 értékű tesztet (Antutu)
- ujjlenyomat szenzorAmi kérdéses, lesz-e benne értesítő LED (ugye ez eddig hiányzott az A telókból)
-
kbyte1024
veterán
Fossák továbra is magukbol a telokat...èsznèlkül.
-
Gainka
őstag
Ezt sem lehet majd kapni Mo-n mint az a8-at csak szurken? Nehogymarajolsikerulteketlehessen...
-
AS
félisten
Ezzel a GPU val elég erős lehet a 620
-
persil
nagyúr
Megnézted a pontszámokat a szarnak semmiképp sem nevezhető snapi 810-zel szemben? Szerintem igen csak van mit várni rajta, pláne, ha tényleg középkat soc-ról van szó.
Szrk.: igen, tudom, hogy önmagában ez így semmi, és csak egy benchmark-ról van szó, de azért támpontot adhat(és ad is), hogy mire lehet számítani.
-
leslien
nagyúr
andreno 510, igen ezekre a finomságokra várunk...
-
takacsbotond
őstag
Tetszetős, kár, hogy ez is olyan nagy! 5" körül vevő lennék rá.
-
babosmiki
addikt
Azt hittem nagyobb lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Star Trek
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest