- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Ne értsd félre, én csak a "divat" igényét mondtam. Szerintem is egy teljesen jól használható cucc... csak most mindenki ezeket a tableteket ajnározza (illetve a marketing nyomására inkább)
Amúgy a gagyi mobiltelefonos izével vitatkoznék... Egy nagyon jól használható korrekt dolog az Android. Sokkal gyorsabb mint mondjuk egy Windows, egy netbookon... Amúgy nettó hülyeség, mert rengeteg Win7-es tablet létezik már, főleg az új Fusion procikkal....
De Windows 7-et inkább erős 14-15 colos tableteken látnék szívesen, erős Fusion alapokon.
-
Ren Hoek
veterán
Az oké, de némelyik alig nagyobb egy okostelefonnál. Az meg mindenkinek van szinte (akinek tabletje van kb), és zsebrevágható. Nekem Tab is túl pici, alig előrelépés szerintem. Ígyis-úgyis kell neki táska, akkor meg lehetnének sokkal nagyobbak is... Efelé egyáltalán nem mozdul a piac, csak ezeket a fél egérmozikat adják. 13-15 colos kellene...akkor kiváltaná a laptopot nálam kb.
Előtte próbáld ki azért élőben, mielőtt befektetsz egy ilyen drága eszközbe.
-
Ren Hoek
veterán
Bebukott mert már nulla hír nem szól róla. Netbook = NEM MENŐ. Persze ettől még lehet venni és jó is, csak nem fossák a netbook híreket a portálok..Jelenleg mindenből ömlenek a tablet hírek.. de ez sem fog örökké tartani. Meg kicsit idegesítő már. Főleg az, hogy normális áron, használható méretben, felszereltséggel még mindig nem lehet kapni.
-
Ren Hoek
veterán
Gyengék, drágák és rengeteg van belőlük... Ki veszi meg ezeket? Minden napra 5 új tablet... Ekkora lenne a kereslet?
Be fog ez bukni, mint a netbook...Legalábbis sok modell tutira..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- OLED TV topic
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest