- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem egészségesen, hanem végszükségben: terepen akár egy AUTOCAD-rajzba is bele tudsz javítani, vagy esetleg megmutatni az ügyfélnek.
Hobbim a fotózás, és a RAW-konverziót (lassan ugyan) de meg lehet csinálni vele egy fotóstúrán is, ha hirtelen el kell dönteni egy képről, hogy sikerült-e, vagy meg kell ismételni.
A RAW-konverter progi csak Windows alatt műkszik. A netbookom pont befér a fotóstáskámba, a tkörreflexes masina és az objektívek mellé.flexxx2: "...Ja, a tablet kb ugyanazt tudja mint netbook...."
Igen, mármint ha a tableten is Windows fut, nem pedig Android. Windowsos tabletet én is elfogadnék, persze csak netbook-árban. Többet nem tudok rá szánni, meg nem is ér többet. Androiddal leginkább kényelmi-,vagy divatcikknek tartom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ha az ember nem csak netezik, azaz ilyen "oszz meg minden sz*rt a fészbukon meg a jutyúbon unalmadban" típusú dolgokon kívül alkalmasint másra is használná, akkor - alkalmazások, programok hiányában - az Android már nem játszik. A netbook ugyan gyönge, de azért minden elfut rajta, és az üzemidejük is általában elfogadható. Én speciel munkaeszközként használom az enyémet, és nagyon imádom! (pedig csak egy legegyszerűbb Samsung N150, igaz, 2GB ramra felbővítve, és Win7-tel)
-
lujó55
addikt
Válasz a kérdésedre:
én.
Én fogok venni tabletet, mert nagyon kéne. Szinte minden héten bejárom a fél országot és mindig más szállodában kelek reggel és ciki egy asztali gépet cipelni magammal monitorostul, de még a laptop is nagy, ezen meg netezhetek amíg bírja az akksi és még a prezik is rajta vannak a beszámolóhoz. Galaxi Tabot várom a Honeycomb OS-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest