- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
"Érdekes, mert nekem nem forrósódik."
Akkor te szerencsés vagy, mert nagyon sok embernek (köztük nekem is) meg igen. Nyilván ez is valami olyan hiba, ami csillagállás, gyártósori munkás, EUR árfolyam stb. függvénye. Belsős infó nélkül természetesen soha nem fogjuk megtudni mi miatt volt.
-
ricsip
addikt
Valamit elkeféltek a 8.1-ben, amit a régi telefonok nem tolerálnak, valószínűleg ezért forrósodnak a 8.0-s HW telefonok. Az meg évek alatt bizonyított alapvető MS hozzáállás minden piaci terméküknél, hogy ami bug nem kap akkora sajtóvisszhangot h. a bevételeiket milliárd $ nagyságrendben veszélyezetné, azt ált. csak a következő új főverzióban javítják, az aktuálisban biztosan nem. Mivel 8.0-s telefont lassan nem lehet majd kapni, így nincs pénzügyi veszély, kb. nyugodtan szarhatnak mindannyiunk fejére, mert a pénzt már leadtuk a pénztárgépbe.
Azt meg soha senki nem garantálta neked h. a 1020-nak lesz méltó utódja. Két-három évente le kell mondania a megszokásáról a világ összes konzumeridiótájának mikor megint megy a boltba pénzt otthagyni új telefonért. Ez már csak így lesz amíg világ a világ, vagy le nem szoktatják a konzumeridióták a 2 éves csereperiódusról a gyártókat.
-
ricsip
addikt
Annyira megörültem, mikor megláttam a "ne zavarjanak"-ot a settings listában. De aztán gyorsan realizálódott bennem, h. NEM, továbbra sem szedték ki a cortana fennhatósága alól, azaz nem elérhető ez a fícsör továbbra sem
-
ricsip
addikt
válasz
imisomogyi #43 üzenetére
Engem az érdekelne leginkább, hogyan tudok megnyitni olyan menüt telefon touchscreen-en, ami desktop-os mouse hover-re nyílik le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest