- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
"Érdekes, mert nekem nem forrósódik."
Akkor te szerencsés vagy, mert nagyon sok embernek (köztük nekem is) meg igen. Nyilván ez is valami olyan hiba, ami csillagállás, gyártósori munkás, EUR árfolyam stb. függvénye. Belsős infó nélkül természetesen soha nem fogjuk megtudni mi miatt volt.
-
HaZse
őstag
Érdekes, mert nekem nem forrósódik. Lehet, hogy a telefonomat fel kellene szólítanom, hogy forrósodjon, mert amit művel, az nem normális.
Mint írtam, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Működik, nem melegszik, minden tökéletesen működik rajta.
Eddig a wp8.0-s telegfonoknak csak a következő volt az utódja (WP8.1): L630, L925, L730. Az L1020-nak még nem jelentettek be utódot. Biztos, hogy lesz valami, de a L1020 HW-e bőven elég. 2GB RAM, 2 mag, HD kijelző)
-
ricsip
addikt
Valamit elkeféltek a 8.1-ben, amit a régi telefonok nem tolerálnak, valószínűleg ezért forrósodnak a 8.0-s HW telefonok. Az meg évek alatt bizonyított alapvető MS hozzáállás minden piaci terméküknél, hogy ami bug nem kap akkora sajtóvisszhangot h. a bevételeiket milliárd $ nagyságrendben veszélyezetné, azt ált. csak a következő új főverzióban javítják, az aktuálisban biztosan nem. Mivel 8.0-s telefont lassan nem lehet majd kapni, így nincs pénzügyi veszély, kb. nyugodtan szarhatnak mindannyiunk fejére, mert a pénzt már leadtuk a pénztárgépbe.
Azt meg soha senki nem garantálta neked h. a 1020-nak lesz méltó utódja. Két-három évente le kell mondania a megszokásáról a világ összes konzumeridiótájának mikor megint megy a boltba pénzt otthagyni új telefonért. Ez már csak így lesz amíg világ a világ, vagy le nem szoktatják a konzumeridióták a 2 éves csereperiódusról a gyártókat.
-
Воланд
titán
"We have paused delivery of Windows Phone 8.1 Update to customers with the HTC 8X and HTC 8S who are using the Preview for Developers. Microsoft and HTC have identified an issue and are actively working to fix it, and will resume delivery of the update once a fix is in place." [link]
-
halkow
őstag
E mellett fontos lenne hogy bővüljenek a lehetőséggek én azt mondom és hajrá Wp!
-
-
Áhh minden héten valami Wp fejlesztés vagy update ,ezt nagyon jó olvasni
Csak így tovább.
-
Drachoo
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #52 üzenetére
"#51: viszont most arról van szó, hogy az Android után kell-e fizetni díjat.
"
Igen, de te ezt írtad:
"még egy pár éve volt, hogy a Microsoft beperelte a Google-t, mondván, hogy az Android egyes elemei megsértik a Microsoft szabadalmait. Azóta aki forgalmaz WP telefont, annak készülékenként x összeget kell fizetni a Microsoftnak. "
Nem Android-ra gondoltál?
-
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #36 üzenetére
rosszul emlekszel. az ms mindig is az oem-eket perelte, mivel ok hasznaljak a rendszert, nem a google.
-
ricsip
addikt
Annyira megörültem, mikor megláttam a "ne zavarjanak"-ot a settings listában. De aztán gyorsan realizálódott bennem, h. NEM, továbbra sem szedték ki a cortana fennhatósága alól, azaz nem elérhető ez a fícsör továbbra sem
-
ricsip
addikt
válasz
imisomogyi #43 üzenetére
Engem az érdekelne leginkább, hogyan tudok megnyitni olyan menüt telefon touchscreen-en, ami desktop-os mouse hover-re nyílik le.
-
imisomogyi
aktív tag
válasz
Döglött Róka #41 üzenetére
Az frankó, mert lumia 925-ön legújabb szoftverrel kicsit akadályozónak érzem, hog nem tudok lenyitni egy menüt.
-
btudos
nagyúr
válasz
imisomogyi #40 üzenetére
Dropdown list-ek kezelése eddig is megvolt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
imisomogyi #40 üzenetére
Kezeli a legordulo menuket.
-
imisomogyi
aktív tag
Azért egy kicsit lehet örülni?
Milyen jó lesz már a mappázhatóság. Ezt baromira várom. Tudunk még vlami nagy újdonságot ezen kívül? Úgy, mint pl. legördülő menük kezelése IE alatt.
-
tjb007
nagyúr
Jó dolog ez mappázás, legalább ki tudom pakolni egy csempére az összes fotós alkalmazást, de azért megoldhatták volna elegánsabban is azt, hogy kinyitás után ne csak a ronda üres kocka/téglalap maradjon ott.
(#37) aelod
A Nokiát még mindig nem vásárolták fel.
-
-
aelod
veterán
válasz
sz.balazs.95 #31 üzenetére
Ez mekkora egy f*s. Bár működő recept ezek szerint ha nincs egy normális telefonos oprendszered akkor perelj és jön a lé így is. Erről nem tudtam de ez elég undorító húzás.
Hét még az lenne a szép ha a saját tulajdonban lévő nokia is fizetne az anyavállalatának a droid x után
Ma is okosabb lettem valamivel.
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #31 üzenetére
"még egy pár éve volt, hogy a Microsoft beperelte a Google-t, mondván, hogy az Android egyes elemei megsértik a Microsoft szabadalmait."
ennek tul sok koze nincs a google-hoz.
"Azóta aki forgalmaz WP telefont, annak készülékenként x összeget kell fizetni a Microsoftnak"
nem kell.
"Viszont ez azokra a droidokra asszem nem vonatkozik, amik nem tartalmazzák a Google semelyik cuccát. (pl. Nokia X)"
de, vonatkozik.
-
még egy pár éve volt, hogy a Microsoft beperelte a Google-t, mondván, hogy az Android egyes elemei megsértik a Microsoft szabadalmait. Azóta aki forgalmaz WP telefont, annak készülékenként x összeget kell fizetni a Microsoftnak. Korábban volt is, aki poénkodott azzal, hogy a Microsoftnak az Android jövedelmezőbb, mint a WP.
Viszont ez azokra a droidokra asszem nem vonatkozik, amik nem tartalmazzák a Google semelyik cuccát. (pl. Nokia X)
-
aelod
veterán
válasz
sz.balazs.95 #29 üzenetére
Miért kéne mondjuk egy Meizunak jogdijat fizetnie a mikrofos felé egy olyan készülék után amin droid kit kat van? És ha a Meizu win phone telefont dobna ki akkor meg nem kell jogdíjat fizetnie a redmondiaknak?
Volt valami licence per a droid és a mukrofos között amiről lemaradtam volna?
-
-
aelod
veterán
...hiszen míg a szabadalmi pereket elkerülni vágyó gyártók minden egyes Android-alapú készülék után licencdíjakat kénytelenek fizetni a Microsoft számára, addig a szoftveróriás saját telefonos platformját ingyen telepíthetik.
Ezt nem teljesen értem.
-
törölt tag
válasz
Vassili_Zait #23 üzenetére
Próbálj váltani a front és a back kamera között és/vagy próbálj videózni, elő fog jönni a hiba neked is szerintem.
-
-
Воланд
titán
válasz
Vassili_Zait #23 üzenetére
akkor neked mazlid van. 8.1-nel valakinel a kamera omlott ossze allandoan, masnal semmi gond nem volt, most meg valakinel megjavult a kamera, masnal meg osszeomlik az app.
-
Воланд
titán
-
HaZse
őstag
Nekem se jött még el a de a DfP miatt nem érzem hátrányát jelenleg. Nem tudom, hogy mi hiányzik másoknak, akik DfP-t használnak. Esetleg az, hogy nem az jelenik meg, hogy Cyan hanem Black?
Az, hogy ugyanerre a HW-re épülnek, az még nem elég. Volt Ativ S-em. De míg Nokia 820 és 925-ön zökkenőmentes volt a működés, addig az Ativ-S-en nem. Gondolom, hogy a sami b@szik a WP-s felhasználókra.
-
-
kcsa
veterán
válasz
sz.balazs.95 #9 üzenetére
"A Windows Phone 8.1 fejlesztői próbaváltozatát futtató készülékek egy kis részére ugyan továbbra sem érhető el a platform végleges kiadásának Lumia Cyan kiegészítésékkel felturbózott verziója,"
Ez márpedig azt jelenti amit írtam
-
Воланд
titán
válasz
Döglött Róka #7 üzenetére
iden aprilisig a wp utan is kellett licencdijat fizetni.
-
kcsa
veterán
válasz
Döglött Róka #7 üzenetére
Ne legyél már ennyire naiv...
-
kcsa: Ez a hír a WP 8.1 GDR1-ről és annak elérhetőségéről szól, nem a Cyan-ról. Előbbi a HTC-k kivételére minden WP-re elérhető.
-
Döglött Róka
veterán
" hiszen míg a szabadalmi pereket elkerülni vágyó gyártók minden egyes Android-alapú készülék után licencdíjakat kénytelenek fizetni a Microsoft számára, addig a szoftveróriás saját telefonos platformját ingyen telepíthetik." - keves ilyen alattomos huzast lattam az utobbi idoben
-
BZso
csendes tag
A HTC-k nem kapták meg a második frissítést, csak 8.10.12400.899 verziót. Azt mondják, hogy a HTC esetében a gyártónak kell kiadni egy driver frissítést még hozzá.
Reméljük egyszer csak megjön. [link]
-
L4mie
veterán
települ
-
HaJózsi
aktív tag
Mikor lesz hivatalosan is elérhető a frissítés, nem csak Dev. Preview-ként? És lesz hozzá hasonló Nokia-kiegészítes, mint a Cyan volt?
-
kcsa
veterán
a készülékek kis részére nem érhető el a cyan? LOL. Kb. az utolsó szériák kivételével gyakorlatilag semelyikre sem érhető még el...
-
daniel909
addikt
beindult a wp fejlesztése?
örömteli hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest