- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
"Érdekes, mert nekem nem forrósódik."
Akkor te szerencsés vagy, mert nagyon sok embernek (köztük nekem is) meg igen. Nyilván ez is valami olyan hiba, ami csillagállás, gyártósori munkás, EUR árfolyam stb. függvénye. Belsős infó nélkül természetesen soha nem fogjuk megtudni mi miatt volt.
-
ricsip
addikt
Valamit elkeféltek a 8.1-ben, amit a régi telefonok nem tolerálnak, valószínűleg ezért forrósodnak a 8.0-s HW telefonok. Az meg évek alatt bizonyított alapvető MS hozzáállás minden piaci terméküknél, hogy ami bug nem kap akkora sajtóvisszhangot h. a bevételeiket milliárd $ nagyságrendben veszélyezetné, azt ált. csak a következő új főverzióban javítják, az aktuálisban biztosan nem. Mivel 8.0-s telefont lassan nem lehet majd kapni, így nincs pénzügyi veszély, kb. nyugodtan szarhatnak mindannyiunk fejére, mert a pénzt már leadtuk a pénztárgépbe.
Azt meg soha senki nem garantálta neked h. a 1020-nak lesz méltó utódja. Két-három évente le kell mondania a megszokásáról a világ összes konzumeridiótájának mikor megint megy a boltba pénzt otthagyni új telefonért. Ez már csak így lesz amíg világ a világ, vagy le nem szoktatják a konzumeridióták a 2 éves csereperiódusról a gyártókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autós topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest