- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #3 üzenetére
ez "jó" kiejtés?
akkor nem akarom megtudni milyen a rossz...
-
Z10N
veterán
Cyka blyat!
-
gliskard
senior tag
Mind a három korábbi rész hangulatos volt, bár látszott rajtuk a 'kapkodás' egyik sem volt rendesen befejezett (még a patchek után sem). Elég nagy kontraszt volt az játékok eleje és vége között terep kidolgozottság és narratíva szintjén is, értelem szerűen a végére nem maradt idő... A motor sem volt éppen a csúcs a versenytársakhoz képest, de ezért (engem) bőven kárpótolt a játékmenet, a story és az atmoszféra amit összehoztak.
Nekem a mai napig a legjobb FPS élmény a Shadow of Chernobyl és a Call of Pripyat volt (a közbenső Clear Sky közepétől elvesztett). Nem mellesleg a Lost Alpha mod is nagyon jól sikerült és hosszú órákra a székbe szögezett...
Ha tudnak hozni egy hasonló élményt mint a SoC vagy a CoP akkor én már örülni fogok. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
RetepNyaraB #3 üzenetére
Nekem még a Shadow of Chernobyl is meglehetősen friss, ha ígérgetésekről/nagyotmondásról/megjelenési dátum tologatásról van szó.
-
exedoc
senior tag
Bizony. Hangulatban nálam is a Stalker jobb. Nagyon sok para rész volt, úgy le tudtam ragadni elé, hogy azt sem vettem észre, hogy éhes vagyok, vagy hogy közben hajnal lett.
Kíváncsi leszek mit hoznak ki az Unreal Engine-ből. Nagyon jó az engine, de nagyon profinak kell lenni az optimalizálásában, főleg itt, mert a hatalmas, kidolgozott, részletes nyílt területek pont a motor gyengéi, ha nincs jól optimalizálva. Lásd PUBG és társai. Remélem nem cseszik el.
-
janeszgol
félisten
Igen, en is szerettem az alapot es az elso kieget. A masodikat majd potolom.
Emlekszem amikor kijott az elso resz. Ott a jatek eleje annyira hangulatos es igeretes volt, hogy a 21 eves jatekos palyafutasom alatt nem sok ilyennel talalkoztam.
Nalam a sralker vs metro vitat a Stalker viszi. -
exedoc
senior tag
Nagyon várós. Mennyit toltam az első részt... meg a Clear Sky-t.. még mindig szívesen gondolok rá vissza. A leghangulatosabb trailer-ek mind Stalker játékok voltak.
-
-
Scholes9
nagyúr
Én csodálkoznék, ha ebben az évben megjelenne a játék, de majd meglátjuk
-
- = Zk = -
félisten
igen..... nagyot fog lépni...
örülök, hogy nem saját motort használnak ( X-ray Engine?!).... így feltételezem, nem lesz benne anyni bug, mint mikor csóri SoC megjelent....
nagy STALKERFan vagyok, így ez alap, hogy várom.... jobban, mint a CP2077-et..... holott én semmi buggal, vagy akármivel nem találkoztam.... de nem mondok ellent azoknak, akik....szerk
elő lehet már rendelni a CE verziót?! -
Ügyesen masszírozzák a hájpot a nép fejébe. Csak nekem még túl friss a CP2077 élmény...
Egyébként:
-a karakterdizájn, meg a hosszas fegyvernézegetés nagyon szép, a műfogsorcserélgetés pláne. De alapból ezek játék közben gyakorlatilag nem látszanak ugye, avagy elég irreleváns. Nem baj, ha szép, de így ez vegytiszta hájp növelés, érdemi infó nem jött (azon túl, hogy ilyen részletesség mellett szögre akaszthatjuk a közepes gépeket).
-A marketinges srác meg az első Stalker idején kapta kb. az első matchboxait. A felső fogsorát viszont három hete políroztatta. Nem tudom komolyan venni, hiába jó a kiejtése -
törölt tag
Várós.
-
batman91
őstag
Azt hiszem megint csak oda fog verni ez a játék. Mint ahogyan az előzők is tették azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest