Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Jöhet bizony PC re.
Konzolon majd játszunk mást.... -
Daelion
őstag
Erről olvastam én is valahol, hogy lehet jön majd Amazonon keresztül.
Hát remélem mert nekem alapvetően tetszett a játék stílusa meg a játékmenet csak orosz szerveren nem akartam túl sokat belefektetni a dologba meg elég gány/garázstéma volt az a English patch is +VPN is kellett.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Régen én is nagyon vártam, azért is olvasok időközönként utána. De mostanra már nekem PS5-re kellene, csak akkor tudnék játszani vele.
-
xeon forever
addikt
A genshin utan ez a kovetkezo nagyon várós. Raadasul ez japo legalabb.
-
.LnB
titán
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Ugyan nem vagyok nagyon oda az anime stílusért de ez egész jól néz ki.
Rendes MMO-t meg már évek óta nem játszottam aktívan, kíváncsi leszek mi lesz ebből mert ha értelmes akkor lehet adok egy esélyt neki. 'utoljára az Orosz Lost Arkot játszottam de tartok tőle, hogy az EU/NA verziót tönkre fogják tenni szokás szerint'
@LnB
Eddig összes MMO amit játszottam csak PC-n volt, tudom manapság már vannak köztes megoldások is de szerintem ez annyira nem meglepő egy ilyen játéknál.
Max ha sikeres akkor lesz konzolos verzió is. -
.LnB
titán
Milyen játék az, ami csak PC-re készül?
Nem is értem..
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
A video thumb-rol a Catherine jutott eszembe.
-
Sirandrish
legenda
Végre egy MMO ami tetszik, és még talán 100 alatti pinggel is játszható lesz
-
myckey
veterán
Ez tetszik
Jónak tűnik, kedvelem a stílust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest