- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
mexicanraven
üzenetére
Ebben egyet értek teljesen.De nekem tetszett a pite is és még most is nagy kedvencem,mondjuk az sokkalta minőségibb alkotás.
De ezt most álltalányban mondom mind játékra,mint filmre egy rakat kaki az egész régebben ha kiadtak valamit az jó volt most már csak a pénzhajhászás megy mindenhol mindegy,hogy mit veszel ha sz/r hanem 13k mindegy mit nézel meg ha jó hanem 1,3k,és azt érzem,hogy egy lehúzás az egész régebben pl DLC-kért sem kellet fizetni.

-
FatalEror
addikt
válasz
mexicanraven
üzenetére
Nekem egyszer jó volt,de még egyszer már nem nézném meg,és a jegyárat sem érné meg,de itthon megnézni délután jó volt.
kmisi99:Na ezt én se értem,mi is elszoktunk menni haverokkal néha meg volt,hogy csináltunk,de nem szoktuk felrakni faszbookra,magunk közt megbeszéljük röhögünk vicceken és kész.Vagy most azzal kell menőzni,hogy ki hol volt éppen vagy mi?

-
kmisi99
addikt
válasz
mexicanraven
üzenetére
Hát én fa*bookon csomó korombelinél láttam hogy miután volt valami buli mind project X néven rakosgatta fel a képeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest