- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
mexicanraven #31 üzenetére
Ebben egyet értek teljesen.De nekem tetszett a pite is és még most is nagy kedvencem,mondjuk az sokkalta minőségibb alkotás.
De ezt most álltalányban mondom mind játékra,mint filmre egy rakat kaki az egész régebben ha kiadtak valamit az jó volt most már csak a pénzhajhászás megy mindenhol mindegy,hogy mit veszel ha sz/r hanem 13k mindegy mit nézel meg ha jó hanem 1,3k,és azt érzem,hogy egy lehúzás az egész régebben pl DLC-kért sem kellet fizetni.
-
mexicanraven
senior tag
Felgyorsult világ, minden anyagias, és sablonos. Van ebben jó és rossz is.
Tegnap (én 22) voltunk pár ismerőssel egy helyi krimóban, megittunk pár sört. Kölykök mellettünk, sör, tömény, cigi. Most ballagtak, vagy már talán elsősök. Nekem régen, ezt így, ebben a formában nem engedték volna.
Ez a film is arról szól, hogy üres a kégli, csajok, pia, drog, pár gyenge poén, kalandok, ez az amire most nagyon sok fiatal vágyik. Persze én is vágytam volna ehhez hasonlókra, de jobb, hogy nem jött össze. -
FatalEror
addikt
válasz
mexicanraven #26 üzenetére
Nekem egyszer jó volt,de még egyszer már nem nézném meg,és a jegyárat sem érné meg,de itthon megnézni délután jó volt.
kmisi99:Na ezt én se értem,mi is elszoktunk menni haverokkal néha meg volt,hogy csináltunk,de nem szoktuk felrakni faszbookra,magunk közt megbeszéljük röhögünk vicceken és kész.Vagy most azzal kell menőzni,hogy ki hol volt éppen vagy mi?
-
kmisi99
addikt
válasz
mexicanraven #26 üzenetére
Hát én fa*bookon csomó korombelinél láttam hogy miután volt valami buli mind project X néven rakosgatta fel a képeket.
-
mexicanraven
senior tag
Megfelelő korban tuti üt, mert minden kiskrapek meg csajszi szeretne egy ilyen bulit.
Java részt viszont a mondanivalója egy pár perces youtube videóban elmondható lett volna.
Részemről is csak az egyszer nézhető kategória. -
FatalEror
addikt
válasz
callmeakos #23 üzenetére
Végignéztem ezen is jót nevettem.Ez a film technikailag egy rakás sz*r,de én élveztem,és mosolyogva néztem végig
-
FatalEror
addikt
válasz
callmeakos #23 üzenetére
Kössz ezt még nem láttam.
-
Beállok a látottak sorába.. Szerintem 4/10, az is csak a csajok miatt.
-
FatalEror
addikt
-
kmisi99
addikt
Pár hete én is megnéztem. Vicces jelenetet nem is láttam benne sőt képes voltam vévig izgulni hogy mos mi lesz itt ha elszabadul a buli. Tetszett is meg nem is. De azért megérte megnézni egész fasza volt.
-
FatalEror
addikt
válasz
callmeakos #11 üzenetére
És amikor nézi az ugrálóvárba,hogy rengenek a lányok lelkei?
bubi92:Ez pontosan miről szól?
-
bubi92
őstag
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
oké, én a premium rusht várom nagyon.
-
FatalEror
addikt
válasz
callmeakos #5 üzenetére
És amikor mennek zöldlevelüt venni és elkezdi,hogy(I)mért nem az iskolába vettük mi is?(/I)
(I)haver az iskolából is innen veszik ez a nagyker[/I(/I)] -
callmeakos
veterán
Bazzzzzz pont ma néztem meg én is
Sza**á röhögtem magam. Főleg amikor a hónajkutyát szélnek eresztik
A törpés rész is haláli volt. Főleg amikor a muksó elkezdi kergetni őket
-
bubi92
őstag
nekem sok volt. bőven elég lett volna, ha egy 10 perces videó lett volna, végig zenével, a partyrészekről.
ez a véleményem most, VISZONT mikor megnéztem nekem is fhuu ez gci jó stb.... akkor így hirtelen fellángoltam, meg igy egyből buliba akartam menni, de hidd el ahogy leülepedik benned rájössz, hogy egyszer nézhető film volt csak
-
Nordic
Közösségépítő
Én láttam, nekem kritikán aluli volt. Valahogy egy poén se jött át...
-
FatalEror
addikt
Aki látta jelezze hsz-be véleményét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest