- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
""De ezt mar tobbszor is jeleztuk neked, hogy az ilyenfajta ossze hasonlitgatasoknak nemsok ertelme van, legalabbis ebben az esetben. Kicsit olyan erzesem van, h te körte ìzt varsz az almától.""
Mert egy fps openworldöt aztán tényleg nem lehet hasonlítani semmihez, annyira egyedi műfaj ...
-
Szabi®
addikt
Hát sztem a Far Cry-al nem csak egy Mass Effect veheti fel a versenyt, főleg hogy azok elég minőségi játékok szoktak lenni, és minden részük hordozza az újat, ezzel szemben a Far Cry egyik játékából átemeli a textúrákat a másikba, én azt látom hogy ezt a játékot már nem az élmény adja el, hanem a marketing és a tonnányi reklám. Ezt a szintet egy City Interactive-os Sniper Ghost Warrior Contracts is hozza am. és az látványba még szebb is a cryengine miatt, és harmad annyiba kerül.
Ha a Far Cry film lenne, már rég a trash/asylum kategóriát erősítené (filmként az is lett 2008-ban), de hála annak, hogy vannak gamerek akiknek alacsonyabb az elvárásuk, így mindig picit tovább tud gördülni a szekerük. Sztem a Far Cry 7 is már "félig" kész van.
Kellemes játékot hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest