- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Vitko, Archer!
Mint játék tetszett, és én is élveztem a Fallout3 mellett töltött órákat. És annyit hozzátennék még a rend kedvéért, hogy hangulati szinten nagyon elkapta a Bethesda a Fallout érzésvilágot. Tényleg ott érezte magát az ember a "medmexes" világban.
Egyszerűen csak, én a Fallout névtől egy posztapokaliptikus rpg-t vártam, és annak karcsú volt a gamma. Az elődökhöz viszonyítva mindenképpen.
-
Archer
őstag
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel de nekem tetszett a Fallout 3, sőt, a Tactics is. Igazából szerintem mind a kettő egy másik megközelítés. A 3-ban elég sok kihagyott lehetőség volt de talán majd a Vegasba bekerülnek. Szerintem nagyon hangulatos volt 3d-ben mászkálni a kietlen pusztán. Nagyon sok ideig lekötött ami ma már nem sok játéknak sikerül. Mielőtt valaki a fejemhez vágná, játszottam az összes résszel.
-
Dyingsoul
veterán
Nem tudom, hogy miért szapulja minden más fallout rajongó a 3. részt. Rendben van hogy FPS lett belőle, meg más mint az előző három rész, de akkor is szerintem még mindig jobb, mintha mondjuk egy duke nukem vetélytárs lett volna belőle és ahelyett, hogy már 3d-ben is láthattuk az óvóhelyek belsejét, még most is epekedve várhatnánk az új falloutot... Nem akarom egekbe magasztalni a fallout 3-at, mert sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni, de örüljünk ennek is, szerintem a hangulata a helyén van és ez a lényeg. Várom a new vegas-t is.
-
Gothmog
senior tag
Az Obsidian neve tényleg egyet jelent a kihagyott lehetőségekkel.
Ugyanakkor vegyük, hozzá, hogy a New Vegas fejlesztői között ott van pl. Chris Avellone vagy Feargus Urquhart, akik pl. ott voltak a Fallout 2 fejlesztésében, amely a grafikát leszámítva, keresztbe nyeli le a Fallout 3-at minden tekintetben. Szóval, én azért nem temetném előre a dolgot... (bár félsz van bennem is...) -
volvoguy
addikt
Obsidian? Nem Bethesda? Az Obsidian neve nem ígér sok jót nekem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest