- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Minden évben ez van.
-
kengyel
nagyúr
Egy új részt szívesen fogadok
-
Cathulhu
addikt
A gamebryo elvileg épp most újul meg, mantleval, dx12-vel, anyámkínjával. Ha eddig elvoltak ezzel a borzalommal, akkor már pont most ne váltsanak. Amúgy jó enbvel ez az őskövület is tud jól kinézni, pedig mekkora gányolás már az.
idTechX-től meg az ég kíméljen meg minket, quake3 óta rendes motort nem tudtak írni, úgy elhaladt mellettük a világ... -
r0ach
tag
Hehh, pont ezt akartam példának felhozni a saját kis 70 milkójával
Reméljük!
Mondjuk nem akarok mászterrészezni, de szerintem is a pc az a platform ahol a "a kifejezetten komplikált dolgokra" éhes játékosbázis nagyobb része megtalálható. Éljen is az indie "mozgalom" jó soká, sok érdekes dolgot kaptunk már tőlük.
-
Diopapa
addikt
Na igen, ezért (is) elsődleges játék platform számomra a PC, itt vannak olyan (leginkább indie) alkotások, amikkel még nem mentek le kutyába a készítők. Remélem, ha a Star Citizen elkészül egyszer, akkor jó példa lesz arra a nagy kiadóknak is, hogy igen is igény van komplex játékokra.
-
r0ach
tag
Hát valahol úgy gondolom, hogy ilyen a közösségi finanszírozás jobb és bal keze. Úgy értem, a Kickstarterrel sikerült megalkotni egy olyan játékot, amit máshogyan nem sikerült volna, viszont annyi steksz nem jött össze, hogy minden flott legyen (néhány milla volt azt hiszem az egész). Ellenben azért még foglalkoznak vele, ami jó hír lásd: orichalcos hozzászólása.
Amúgy totál igazat adok neked, hogy egy cég az átlagos játékost teljesen ostobának tartja (marha egyszerű játékok), mert ez a biznisz érthető okokból. Ha valaki jó kis komplex/nehéz játékot akar csinálni (mint a régi xcom), akkor a közösségi forrásokból kell összeharácsolnia a pénzt (egyéb eset nagyon nehéz kiadót/befektetőt találni). Szóval aki az ilyet kedveli az lassan átmegy dinoszauruszba
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Diopapa
addikt
Persze, tudom én, tuti, hogy nem lesz. Amíg egy átlag hót' egyszerű Elite: Dangerousban a mai playerek többsége nem tud dokkolni, repülni meg kb semmit, addig nem várok hasonló komplexitású játékot mint a régi Falloutok. Mondjuk a Xenonauts is elég jól implementálja a régi XCOM-ot, de felteszem ez az eladásokban is jelentkezik (= kutya sem veszi..
), most erőltetni kell a 3D-t, meg hülyének kell nézni a játékost. Ez a mai trend.
-
Rexdemon
aktív tag
Hozzátéve,h nekem sokkal inkább izgalmas lenne a régi körökre osztott játék, nem a fallout 3 vonala. (ami tök jó volt+new vegas, de nem fallout folytatás hanem "fps lövölde on vésztlend" vagy mifene)
-
keIdor
titán
Én inkább a TES VI-t várnám már, mondjuk Hammerfell alcímmel, de hát ez még sajnos várat magára.
-
r0ach
tag
Uhh, jóság lenne! Egy modern, überkirály motorral alatta. No meg a sztoriíróknak is adnék megfelelően motiváló összeget, hogy szépet alkossanak.
Valami olyasmi rémlik még ezer évvel ezelőttről, hogy amikor megvették a Fallout jogokat akkor az Interplaynek (bárki is legyen az utódja) megmaradt, hogy egy Fallout nevű mmorpg-t létrehozhatnak. Ezt csak haluztam, vagy másnak is vannak ilyen emlékei?
-
prolad
addikt
Jöhetne már az új rész, régóta várom.
-
=WiNTeR=
senior tag
Adja az ég, hogy a Gamebryo.. öhm elnézést "Creation Engine" nevű hulladék-aljadék-fostalicska motort lecseréljék végre valami normálisra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged