Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
kiskaktusz #14 üzenetére
Nem tudom mire tippeljek , de nem lehet hogy valami hálózati gondod van ? Nekem ilyeneket még sehol nem csinált. Van olyan hogy zöldnek mutat valakit igen, ráklikkelek és akkor frissül valami , és akkor kiírja hogy már offline, de eltűnik a zöld pötty is róla egyből mindenhol.
Üzenetet ha nem küld el, akkor kirak mellé egy sárga felkiáltójelet, és ha rákattintok akkor elküldi újra, ez általában akkor van ha éppen szakad valamiért a net pl... ( 24 órás bontás pl )
-
buvartacsko
addikt
válasz
kiskaktusz #12 üzenetére
Rohadjak meg, de nálam nem csinál ilyeneket. Egyszer találkoztam az értesítés buggal pár hete de annyi. Chat tökéletesen működik.
Windows 7 és legfrissebb stable Chrome.
-
buvartacsko
addikt
válasz
kiskaktusz #2 üzenetére
Sose értetem hogy mikor valaki a facebook bugokról beszél akkor konkrétan miről beszél. Én egy darabbal nem találkoztam még...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest