Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah, nem úgy értettem, hogy beírtál, hanem, hogy a témához illően, hogy kerültél szóba.
Amúgy nem tudom, de szerintem sokan használjuk gépünket levett oldallappal, szal, ha úgy jó, akkor ez így is tökéletes lehet. A kritikus pontokra, vezetékekre ott a ferritgyűrű mondjuk, meg belehet kapcsolni a Spread Spectrum-ot is.
Különben is tuningversenyeken nem zavarja a gépet a háznélküliség? Gondolom van ott is mindenkinek mobiltelefonja. Maximum majd agyrákot kapunk, na és?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest