- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
Amikor elöször megláttam az irás címét, egyszerüen nevetni kezdtem
Aztán mikor megnéztem a képeket tátva maradt a szám. A hátulja nagyon szép, szivesen mutogatnám ha lenne ilyenem. Már csak az a kérdés, mennyire idötálló a fa, és hogy birja a környezeti hatásokat. Na meg vigyázni kell a hódokkal is
-
skajwa
senior tag
nájsz
-
bope87
aktív tag
Nagyon igényesen néz ki
Hátlap levétele is biztos megoldott valahogy
-
plus44
veterán
Jól néz ki.
-
Hát szappan formájú,de igazábol nem tudnék vele együttélni
-
JanR
addikt
Jol nez ki nagyon, de tuti elkerik az arat mert 'zold' ...
-
Vakegérke
félisten
A hátulját nézve olyan, mint egy szappan.
-
v.tom
őstag
Kéne egy ilyen jóféle magyar cseresznyefából
Egyébként nekem is tetszik az ötlet, és a telefon is. Csak tuti, hogy nálunk soha nem lehet majd ilyeneket kapni, amíg tömeges nem lesz.
-
zsolt501
nagyúr
Eredeti ötlet, nekem tetszik és még az is lehet hogy különböző fából gyártják, vagyis különböző színek is lesznek?
Gondolom a környezetvédők kicsit meglehetnek zavarodva ettől a telefontol, mert az tény hogy a fák kivágásával jár, de sokkal könnyebben lebomlik mint a műanyag, vagy a fém. -
rudymester
senior tag
Szerintem ez nagyon jól néz ki. Minden "zöld" megoldást értékelek az elektronika terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest