- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi86
aktív tag
Ez még az első résznek sem üti meg a grafikai színvonalát, nemhogy a másodiknak...
Ezek betegek...
-
fasirTTT
őstag
hova fajul ez a játék
nem azért mondom.... de haverral mikor itt van éjjel nyomtuk fearel.. aztán a 2vel...ami hát.... elmegy kategória még.... aztán leszedtem a fear perseus m...valamitna és az sokkal ijesztőbb volt, hangulatosabb mint ez + a 2.
de valami nagyon meglepett... mégpedig, hogy a FEAR-ba (itt csak az 1re és a perseusra gondolok) mennyire durva a mesterséges intelligencia!... csak pislogtam.... folyamatos helyzetváltoztatás, fedezőtűz, taktikai előrenyomulások csoportokba.... áh én lehidaltam... több éves gém, és a maiakat 2011 !!! LAZÁN lenyomja!!! itt látszik mennyire rossz irányba halad az AI fejlődése. Fogtam a fejem pl a Crysis2-nél h hogy lehetnek ilyen HÜLYÉK! CoD sorozatról ne is beszéljünk.... -
Armor72
csendes tag
Nekem tetszik... kicsit más világ--kell ez a sok COD után
-
baleee89
aktív tag
hát akkor nem csak szerintem nézz ki fosul! (lehet azért mert most tolom a crysis2
)
-
x6radio
tag
Nagyon gáz lett ez a Videó. Szerintem hatalmas bukás
-
Butcher-HUN
senior tag
fu**ing boring...
-
Gergosz2
veterán
Ránézésre tényleg olyan mintha visszaléptek volna grafikailag.
-
balcsy
aktív tag
Amúgy nem nagyon vagyok tisztába a F.3.A.R.-el kapcsolatban.Vagyis hát így félig mert azt tudom hogy jön kölök stb stb de most itt gyakorlatilag azzal megyünk aki ellen első második részben harcoltunk? Me ha igen akkor kitől fogunk félni?
-
rankesz
veterán
Hát videó alapján még a FEAR combat is jobb volt...
-
Gude
senior tag
Az fix,hogy az első játékélménye nagyon magasra rakta a mércét
-
JSaN
addikt
Az elso, mikor jon a nagy vihar folyamatosasn az tetszik. Ezt is meg fogom venni, az elozo reszek is meg vannak. De majd csak akkor ha jol lement az ara, mert ez mar nem az a FEAR.
-
Polllen
félisten
Elég gagyi hatást kelt ez így ebben a formában.
-
Daczy
aktív tag
A játékmódok jók, de ez már nem F.E.A.R....
-
Gude
senior tag
Jöhetne,hogy végre ne csak találgassunk!
-
catroot
veterán
Eeeez tényleg gagyi.
-
sti10p
senior tag
Uff, az a borzalmasan gagyi piros szuperpóva effekt nem jött be... Olyan mintha direkt arra gyúrtak volna, hogy minél bénábban nézzen ki, mert ezt már nem nagyon lehetne fokozni...
Ennél még a ovodások is szebbet rajzolnak.Attol még lehet jó játék is a végén, de ez eddig jött le...
-
UnSkilleD
senior tag
de ezt már nem is a monolith csinálja nem?
-
qad
senior tag
Nem győzött meg se a single trailer, se a multi. Megvárom míg a szomszédom leteszteli
, nagy FEAR rajongó.
-
Góliát
őstag
Ez engem nem fogott meg.
-
v!ct0y
veterán
Ez lett a FEAR ből ??
-
AS
félisten
Jó játékmódok , de grafika kicsit elavult
De lehet jó lesz...
-
kenny123
addikt
F**king run.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest