Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakasony68
csendes újonc
Nagyon kár a Sony új zászlóshajóját belevinni a menő trendekbe, ahol az összes mobilkészülék gyártó egymásra hajaz, ami azt eredményezi, hogy minden teló egy kaptafára készül, vagyis tök ugyanúgy néz ki. Ez hiba. Sajnálom, hogy mint SONY márkahívő, aki nem köt kompromisszumot, ezzel kell, hogy azonosuljon. Miért kell lekerekíteni a telefon sarkait? Azért döntöttem a SONY XPERIA XZ PREMIUM mellett tavaly nyáron, mert épp az egyedisége, és az én telefonról alkotott elképzelésem testesült meg ebben a készülékben. Ezért ha ma döntenem kellene, ugyanezt választanám. Ez biztos. Annyira elegáns, sokoldalú, szép, tényleg prémium minőséget képviselő telefon ez, hogy párja nincs. Pont azért is, amiért szögletes, mint a tégla. Nekem ez a szempont az egyik, ami éppen tetszik benne.
A feliratot pedig sajnálom, mert ez megint egy olyan fontos külsőség egy telefonon, amit ha én lennék a gyártó, soha nem hagynám el, le. Látszani kell mindig, hogy ő egy SONY. CSAK A SONY!!! -
janeszgol
félisten
válasz
Rothmanakos #46 üzenetére
Mert nem a fancy emberkéknek találták ki. Gondolom azért vették meg az említettek, mert menő és kiemelik a többitől. Nem gyerekeknek van ez. Ha programozol, könnyű jegyzetet készíteni a tollal. Például egy fontos momentum. Egy másik fontos dolog, hogy pl rajzolásra kiváló. Unokatesóm tervező, ő is Note-ot vett és használja is jegyzetelésre. Amíg nem ebben dolgozott, sose volt nála Note. Amint látod, itt két eset van csak: jegyzet és rajz. Biztosan találni még számtalan esetet, de én ezekkel találkozom, illetve anno magam is jegyzetelésre használtam. Most biztosan nem használnám, max hétköznapi jegyzetelgetésre, el is tettem a fiókba.
A Note az nem egy tollas S, ez fontos. -
DithenS
senior tag
válasz
Rothmanakos #46 üzenetére
Igazából én se használnám a tollat
De pont ezért vennék inkább S szériát, olcsóbban. Az megint más, hogy ennyit telefonért nem adok ki. De azért a Note-ban van pár újítás is, például ha a samsung nem szerencsétlenkedne az kijelző alá rakott újlenyomat szenzorral, akkor már idén a Note-ban jelenne meg először. De szerintem a jövőre fog megjelenni benne.
De nagy különbség akkor sincs a kettő közt, régen a méret volt a meghatározó, ma már az se. -
Rothmanakos
tag
Toll. Tudsz mást mondani, amiben különbözik a S8+ a Note 8-tól? Mellesleg 2 (egymástól független) Note-os ismerősöm volt, mindkettő azt mondta, hogy első 1-2 héten használták a tollat, mert milyen fancy, meg jó, utána kb sohase
Ezzel arra próbáltam rávilágítani, hogy a toll szite felfesleges,nem más, mint marketing eszköz, ezzel egy kategóriát ketté tudnak választani. Azért más réteg, mert a Note-os réteg az az, akin "működik a marketing", és ezért megvárja a Note-ot, mert Ő Note-os.
Kérdezz meg pár Note felhasználót, mennyi előnyét használják ki a tollnak -
Tengri
senior tag
válasz
MikeWazowski #43 üzenetére
Ezen tényleg van mit javulnia az LG-nek.
-
Tengri
senior tag
válasz
TheBikerider #33 üzenetére
Megelőztél. Pont ezeket a kérdéseket akartam feltenni én is. Már több mint 2 éve van a tulajdonomban LG G4 és kiválóan működik.
-
Bármi is ez, de csúnya szerintem!
-
DithenS
senior tag
válasz
Rothmanakos #6 üzenetére
Az S széria és a Note teljesen más telefon, más igényt szolgál ki.
Mind a kettő csúcs, de a Note eléggé réteg igény, ott van még a toll is. -
Bwin87
tag
Ha tényleg igy fog kinézni akkor a sony elvesztette egyedi formavilágát!
-
válasz
MikeWazowski #19 üzenetére
Mivel a felsorolásban nem szerepelt az LG...
Nem tudom mit műveltek a G4-gyel..
Sógornőmnek több mint 2 éve megvan és használja hiba nélkül.
Mire gondolsz? -
Mr.Silkó
veterán
Csúf szegény.
-
CabalX
aktív tag
Remélem hogy a képek alapján csak fake, mert ha a Sony még az XZ2 új (számomra gagyibb hatású) designját megfejeli ezzel a kamera+bekapcsoló gomb elhelyezéssel...
Ennél nagyobb hülyeséget nem találhatnának ki, akarva akaratlanul a kamerát fogja tapizni az ember és nem érti miért nem old fel a telefon.
Ahogy korábban írták az XZ1(c) designja volt az etalon. Amíg hátul van a feloldó gomb/ujjlenyomat olvasó és kihagyják a jack-et addig felejtős bármelyik új Sony model számomra. -
CabalX
aktív tag
Remélem hogy a képek alapján csak fake, mert ha a Sony még az XZ2 új (számomra gagyibb hatású) designját megfejeli ezzel a kamera+bekapcsoló gomb elhelyezéssel...
Ennél nagyobb hülyeséget nem találhatnának ki, akarva akaratlanul a kamerát fogja tapizni az ember és nem érti miért nem old fel a telefon.
Ahogy korábban mondták az XZ1(c) designja volt az etalon. Amíg hátul van a feloldó gomb/ujjlenyomat olvasó és kihagyják a jack-et addig felejtős bármelyik új Sony model számomra. -
<Lacy85>
addikt
válasz
MikeWazowski #28 üzenetére
Anno én ehhez pozitívan álltam. Az előző modelleknek így mindig gyorsan esett az ára, és sokkal olcsóbban meg lehetett venni.
Eladni meg soha nem szoktam a telókat, szóval nem igazán érdekelt, hogy gyorsan elértéktelenedik. -
<Lacy85>
addikt
válasz
MikeWazowski #23 üzenetére
Nálam ez max. akkor volt igaz, amikor még tényleg durva változások voltak 1-1 főverzió váltásnál.
Most kb. pár apróságot veszek észre a Nugát és az Oreo között. Működésben meg semmi változás.
Ha valaki úgy rakta volna fel a telefonra az Oreo-t, hogy nem tudok róla, szerintem észre sem vettem volna, hogy verzió frissítés történt.Elvárásaim amúgy nekem is vannak. Ezeket teljesíti is a samsung. 1-2 hónappal kásőbb jön? Na bumm.
-
judas13
addikt
A fentiek alapján nem is kell nagyon belegondolni, hogy miért is esett ki a Sony a Top 10-es listából is már régen. Sőt kíváncsi volnék a 2015-ös top11-ik helye a maga 2%[!]-val most már merre jár?
Mit és mikor csesztek el ennyire? Vagy direkt csinálnák? -
Crafter32
őstag
XZ1c kellene káva nélkül és meg is van a Top telefon. Erre mindent, de mindent elcsesznek amit el lehet formailag egy telefonon.
Még mindig sok Sony szerető van, ahogy Nokia is volt, de nem tudnak venni telefont. Kényszerből vesz sok ember Samsungot, nem azért, mert annyira tetszik neki. IOS kilőve, kínai márka elvből nem. Sharpot még csak képen láttam, esetleg még van HTC ha vkinek bejön ár-érték arányban. Mit hagytam ki.... -
<Lacy85>
addikt
Ízlések, meg felhasználói szokások kérdése.
Az nem nagyon zavar, ha pár hónappal később jön ki rá egy főverzió, mert ha tökéletes az előző is, akkor nem mindegy?
Meg így elnézve a két gyártót, samunál szerintem még egy 6-os android is funkció gazdagabb volt, mint egy Sony oreo.
Az újabbakról meg ne is beszéljünk.
Üzemidőben meg semmivel nem rosszabb, mint a Sony volt.
Mondjuk nem tudom, melyik samuról van szó, de tippre max. S6 lehetett. Na annak tényleg elég szar volt. -
Bilux
veterán
válasz
MikeWazowski #19 üzenetére
Nem, valószínű ami az Android P bétában van gesztus vezérelt.
Max maradnak a témák vagy ikon csereberék. Már most se túlságosan Sony-is a launcher. -
MikeWazowski
veterán
válasz
TheBikerider #16 üzenetére
LG-re is pikkelek. Vicc amit a G4-gyel csináltak. Talán a legjobb telójuk volt.
Bilux - xperia billentyű helyett a swiftkey lett. Akkor a launcher helyett nova lesz?
EclipseGT - igazából a lekerekített kijelző miatt nem kell a Samu, mert nekem az a mindennapokban használhatatlan. S7 edge-t használtam 3 napig, és nem szerettem. Ja, és a frissítések miatt sem kell.
-
Bilux
veterán
válasz
MikeWazowski #15 üzenetére
Szűnik meg mert más lesz... más lesz helyette.
Xperia billentyűzet helyett is más lett. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Nekem Sony után megváltás volt Samsung-ot használni.
Kb. térugrás a két gyártó közti különbség mobil fronton. -
válasz
LG.
V30 széria nekem nagyon jó volt.
Jelenleg egy G6 van,bőven elég ez is egyébként. -
MikeWazowski
veterán
Imádtam a Sony telefonokat, de már szinte biztos nem Sony lesz a köv. telefonom ősszel. Folyamatosan szűnnek meg az alkalmazásainak fejlesztése. Csak az a bajom, hogy nem tudom mi legyen helyette... Samu biztos nem kell, hüvellyel csak rossz tapasztalataim voltak, alma miért kéne...? Kínai xiamomi stb előítélet miatt kilőve. Szóval, asszem szarba leszek...
-
GeryFlash
veterán
Ugyanez. A XZ1 még vállalhatzó volt, mondjuk az, hogy a screen to badio ratioja gyengébb volt mitn a Z3-mnak az fura volt már akkor is, de mondták hogy jön a kávátlanítás és new design. Erre ujjlenyomat olvasó hátra, méghozzá kényelmetlen helyre, kviették a jacket helyette belerakták azt a f****szopó vibration systemet amit senki nem kért de cserébe vastag és ívelt lett. Mintha direkt mindent szarulé akarnának csinálni.
-
Bilux
veterán
Ez a kép meg egyértelműen fake XZ2 prémium után ami még meg sem jelent...
-
Bilux
veterán
Én kézben fogom a telefont és nagyon kényelmes. Az ujjlenyomat olvasó is kényelmes csak oldalról nyúlsz be és nem alulról nyújtogatod az ujjad. Mondom ezt ex Huawei p20 pro meg egyéb csúcskészülék tulajdonosként. Frissítések nagyon gyorsan jönnek. Kíváncsi vagyok hány nagy gyártónak van júniusi biztonsági szintje. Illetve Android P bétája...
-
Benetnes
tag
Sajnos ezt én is elmondhatom, imádtam a készülékeiket, de amit most csinálnak már kabaré.
Aki lerakott anno egy Z Ultra-t és Z3-at vagy Z5 Premium-ot az hogy nem csinált még egy kompakt 6,5"-os 4k-s szörnyet, Stereo hangszórókkal, nagy aksival.
Olyan oktató jelleggel mint ahogy régen csinálták bármilyen csúcs termékükről volt szó, ha valaki ők tudnának brutálisat alkotni de szerintem nem akarnak pénzt keresni.....
Vagy ostobák más opció nincs.
Egyébként tetszik az XZ2 de tiszta 2016.... -
Nimda
addikt
Na most elkapott a must have érzés, kell! Nincs már elég tucat kacat..
-
Rothmanakos
tag
"Egy éven belül sok a két csúcsmodell"
Galaxy S - Note széria , Lg G - V széria
Nem a mennyiség sok, hanem a marketing gyenge. Így tényleg felesleges, hogy a konkrét utódját mutatják be fél évvel később, de mondjuk ha differenciálnának a premium kategóriában két kategóriát. úgy lenne értelme, mindegy, hogy az egész csak bullshit.
(Note= S + toll, V= G+ semmi, csak marketing P = Mate+ semmi, csak marketing)
Na így van értelme, de ha a Samu az S-et frissítené fél évente, akkor semmi értelme nem lenne. A G és V széria kb semmiben sem különbözik, ugyanígy a P és a Mate is mindig csúcshardware, csak mivel megkülönböztetik, így kb külön kategóriaként lehet árulni, úgy, hogy nem veszti értékét.A Sony jelenleg halott, nem lesz könnyű feltámadnia, ha egyáltalán sikerül, bár ez a design, a hozzáállás, és a fejlesztéseik nem ebbe az irányba mutatnak.
Sajnálom, pedig hatalmas Sony fan vagyok. -
GeryFlash
veterán
Komoly Sony fan voltam de amit az elmúlt években leművelnek az siralmas. Komolyan hogy náluk a dizájn megújítás abból áll hogy már kemény 76%os screen-to-body ratio van, és hogy nem tudod lerakni asztalra és nyomkodni mert instabil és mert olyan vastag mint egy féltégla... Köpedelem az egész.
-
Bossyy
tag
Szerintem ostobaság fél évvel egy flagship után máris bemutatni az utódját. Egy éven belül sok a két csúcsmodell, ezzel nagyon rontják az aktuális csúcskészülék esélyeit, de egyszer majd gondolom ők is belátják.....
Az előző hozzászóláshoz: a zacskóstej design azért erősen Sony - ra utaló jel :-)
Amúgy a képeket elnézve, itt is lehet majd az újjlenyomat olvasó helyett bőszen tapogatni a kameralencsét (-ket) és gondolom az optikai képstabilizátortól továbbra is úgy irtóznak majd, mint ördög a szentelt víztől. -
Nekem tünik csak fel, hogy egy árva S O N Y logót sem látok?
Ez lehet akár "bármi" is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A szokásos módon, fél évvel az Xperia XZ2 bejelentése után érkezhet a Sony zászlóshajó sorozatának következő tagja, dupla hátlapi kamerával.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest