- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #81 üzenetére
Én sem voltam egy Samu rajongó, de egy ismerősöm kölcsön adta kipróbálásra az S7E-ét, azóta egy ilyen telóra vágyom
35-ért... Az komoly
-
válasz
tibcsi0407 #79 üzenetére
Az almával ellentétben a Samu újít is valamit.
Egyébként részemről mindegy, hogy lesz-e lapos S8 vagy sem (mert úgyis az Edge dizájn érdekel), mindenesetre kíváncsi vagyok, mit rak le a gyártó az asztalra -
válasz
tibcsi0407 #77 üzenetére
Simán lehet, hogy Edge kijelző lesz csak, úgyhogy a 99% még túlzás
Egy biztos, hogy kicsi lesz a káva -
válasz
tibcsi0407 #74 üzenetére
Jó, hát ezt a képet kb én is megcsinálom 10 perc alatt, azért ez nem lenne nagy formatervezés.
Max hasonló lesz, de az ilyen fakefotóknak nem ülök fel
-
kiezTe90
senior tag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
A pics*ba vele ha tényleg ilyen lesz...nem rég vettem új telefont.
Mind1 akkor majd gyűjtögetek.. -
Szilofon
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Remélem így fog kinezni, nagyon szép.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #61 üzenetére
Nekem igazából a Z2pro kellene a Z2 támogatottságával, az úgy jó lenne már. Vagy a Z2 is jó lenne AMOLED kijelzővel.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #56 üzenetére
Az active display miatt érdekes inkább az OLED. Meg azért az vékonyabb is tud lenni, úgy látszik, mintha magán az előlapon lenne rajta a kép (nem az üveg mögött valahol).
Az a bajom, hogy a ZUK csinált három telefont (Z2, Zpro és Edge), amiből igazából össze kellene egyet legózni, és akkor lenne tökéletes nekem
-
slimshady
senior tag
válasz
tibcsi0407 #48 üzenetére
Ez mind szép es jó, csak kíváncsi leszek mekkora akkuból falatoznak majd ezek az ablaktábla méretű kijelzők. Az S7e-ben az egyik kedvencem pont az üzemidő volt.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #53 üzenetére
Néztem videókat a Magicről, de nagyon csúnya sajnos, ilyen csillogós szappantartó, szó szerint. Akárhogy fordítod, csak egy csillogós, fényvisszaverő réteget látsz. Amúgy meg kicsi a kijelzője ahhoz képest, hogy maga a telefon mekkora.
A ZUK Edge az ha jól látom nem AMOLED, így nálam az is hátrányból indul.A Samsung jó volt mindig fényképezőben, általában nekem három dolog miatt esett ki mindig: kijelző alatti gombsor (rossz sorrendben), touchwiz, magas árcédula. Ebből a hírek alapján esélyesen eltűnik a gombsor, és a touchwiz sem olyan rossz már állítólag (főleg a kínai iOS koppintásokhoz képest nem). Egyedül az ár maradt még, de idővel az is talán rendbe jön (esik).
-
válasz
tibcsi0407 #48 üzenetére
Nekem valahogy nem jön be ez a pusztán tervrajz, mert ettől daginak tűnik a teló.
Persze, nyilván más lesz élőben, de a 18:9-es kijelzőarány nem állna rosszul neki.
Mindenesetre kíváncsian várom az S8 megjelenését, bár a kövi telefonom valószínűleg S7E lesz, mert az újoncra nem lesz pénzem -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #51 üzenetére
Nekem sincs ellenemre, ha ez lesz most a menő
Nekem a ZUK nem annyira jön be, az Honor Magic egyenesen förtelmesen néz ki, de az S8 ígéretes eddig.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #48 üzenetére
Ja, ez így király lenne, csak az ára lesz még húzós
-
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Photoshop, ferde a Samsung logó
-
Zolik
senior tag
válasz
tibcsi0407 #29 üzenetére
Nincs mit
Valakik kielemezték, hogy az érzékelő, a kamera stb mind mm-re pont ugyan ott van ahol az s7-nél. Utána jött az eredeti kép is. Én megvárnám a bemutatót, vagy a hivatalos sajtónak kiadott fotókat addig minden más csak találgatás. De így is nagyon várós!
-
Zolik
senior tag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
-
macskea
őstag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
De ez meg Edge variánsnak tűnik, nem? Mondjuk nem zárja ki egymást a két dolog, most is így van.
(#17) aelod Inkább legyen mindkettő, legyen meg a választás szabadsága. Csak a kijelzőn kívül ne legyen más különbség, pl kevesebb memória, szarabb kamera, ilyesmi...
-
Clander
tag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Ez a kinézet nekem nagyon adja, persze ha tényleg így fog kinézni.
-
Matada2.3
veterán
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Hmm, nem bánnám, ha ilyen lenne, vagy ehhez hasonló, minél többet nézem, annál jobban fogadom el ezt a külsőt
-
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Arra lennék kíváncsi hogy ezen a kütyün az ujjlenyomat olvasót hogy oldották meg a hátlapon.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Végül is ez nem az, mármint nem lapos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest