Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Ezt minden évbe eljátszák és eddig még sosem közelítette meg a valóság a "véletlenül kikerült" képeket
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #82 üzenetére
Telekom akció volt év végén, már egy ideje meghosszabbítottam a hűségem, de telefont nem vettem hozzá, így adott volt a lehetőség.
Kettőt kellett volna vennem, már megbántam, hogy végül csak egyet rendeltem. -
válasz
tibcsi0407 #81 üzenetére
Én sem voltam egy Samu rajongó, de egy ismerősöm kölcsön adta kipróbálásra az S7E-ét, azóta egy ilyen telóra vágyom
35-ért... Az komoly
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #80 üzenetére
Én bevallom, nem voltam nagy Samsung rajongó, míg meg nem vettem tavaly az S6 Edge-t 35-ért a feleségemnek karácsonyra.
Nagyon meggyőzött. Mindig a fórumon olvasottak alapján ítéltem meg, ami hiba volt. Persze elkötelezett Chinaphone fan maradok, de már nem fogok a Samsungokra csúnyán nézni, mert egyáltalán nem rosszak. -
válasz
tibcsi0407 #79 üzenetére
Az almával ellentétben a Samu újít is valamit.
Egyébként részemről mindegy, hogy lesz-e lapos S8 vagy sem (mert úgyis az Edge dizájn érdekel), mindenesetre kíváncsi vagyok, mit rak le a gyártó az asztalra -
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #78 üzenetére
Szerintem nem. Most nagyot kell gurítaniuk. Ugyanez igaz az Apple-re is, akik évente kiadják ugyanazt a design-t. Kicsit uncsi már.
-
válasz
tibcsi0407 #77 üzenetére
Simán lehet, hogy Edge kijelző lesz csak, úgyhogy a 99% még túlzás
Egy biztos, hogy kicsi lesz a káva -
tibcsi0407
félisten
Persze, de a külső ilyen jellegű lesz, 99%. A Mix sem a Xiaomi hatalmas kreativitásának a műve, hanem jó eséllyel tudták, hogy mi fog idén zajlani a nagyoknál és egy picivel más irányból közelítették meg a dolgot. Elég egyértelműen elővetítette az idei évet.
Személy szerint én kedvelem ezt az irányt. -
válasz
tibcsi0407 #74 üzenetére
Jó, hát ezt a képet kb én is megcsinálom 10 perc alatt, azért ez nem lenne nagy formatervezés.
Max hasonló lesz, de az ilyen fakefotóknak nem ülök fel
-
-
-
kiezTe90
senior tag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
A pics*ba vele ha tényleg ilyen lesz...nem rég vettem új telefont.
Mind1 akkor majd gyűjtögetek.. -
Szilofon
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Remélem így fog kinezni, nagyon szép.
-
HaZsolt
őstag
Csak ne dudorodjon ki a kamera.
-
lumiauser
újonc
A képek alapján hihető az 5.5", de kevesebb, mint 2mm-es oldalperemek????
http://pdadb.net/index.php?m=device&id=11118&c=samsung_sm-g950f_galaxy_s8_td-lte__samsung_dream&d=detailed_specsErre kíváncsi leszek. Egyébként nem is különösebben szép sajnos.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #61 üzenetére
Nekem igazából a Z2pro kellene a Z2 támogatottságával, az úgy jó lenne már. Vagy a Z2 is jó lenne AMOLED kijelzővel.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #56 üzenetére
Az active display miatt érdekes inkább az OLED. Meg azért az vékonyabb is tud lenni, úgy látszik, mintha magán az előlapon lenne rajta a kép (nem az üveg mögött valahol).
Az a bajom, hogy a ZUK csinált három telefont (Z2, Zpro és Edge), amiből igazából össze kellene egyet legózni, és akkor lenne tökéletes nekem
-
-
slimshady
senior tag
válasz
tibcsi0407 #48 üzenetére
Ez mind szép es jó, csak kíváncsi leszek mekkora akkuból falatoznak majd ezek az ablaktábla méretű kijelzők. Az S7e-ben az egyik kedvencem pont az üzemidő volt.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #53 üzenetére
Néztem videókat a Magicről, de nagyon csúnya sajnos, ilyen csillogós szappantartó, szó szerint. Akárhogy fordítod, csak egy csillogós, fényvisszaverő réteget látsz. Amúgy meg kicsi a kijelzője ahhoz képest, hogy maga a telefon mekkora.
A ZUK Edge az ha jól látom nem AMOLED, így nálam az is hátrányból indul.A Samsung jó volt mindig fényképezőben, általában nekem három dolog miatt esett ki mindig: kijelző alatti gombsor (rossz sorrendben), touchwiz, magas árcédula. Ebből a hírek alapján esélyesen eltűnik a gombsor, és a touchwiz sem olyan rossz már állítólag (főleg a kínai iOS koppintásokhoz képest nem). Egyedül az ár maradt még, de idővel az is talán rendbe jön (esik).
-
válasz
tibcsi0407 #48 üzenetére
Nekem valahogy nem jön be ez a pusztán tervrajz, mert ettől daginak tűnik a teló.
Persze, nyilván más lesz élőben, de a 18:9-es kijelzőarány nem állna rosszul neki.
Mindenesetre kíváncsian várom az S8 megjelenését, bár a kövi telefonom valószínűleg S7E lesz, mert az újoncra nem lesz pénzem -
tibcsi0407
félisten
válasz
#16820480 #52 üzenetére
ZUK-ot ma adták fel nekem, kíváncsi leszek rá, Logout teszt lesz róla. Bár nálam a Magic is bejön, csak az a pici akku benne.
A feleségemnek S6 Edge van, számomra nagyon kellemes meglepetés volt az a telefon. Azok után, amit itt a Samsungot nem túlzottan kedvelő felhasználóktól olvastam, nagyon meglepett, hogy egyáltalán nincs lag, a Touchwiz pedig rengeteg érdekes funkcióval rendelkezik.
A kamerája pedig körberöhöhi a Mi Note 2-met. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #51 üzenetére
Nekem sincs ellenemre, ha ez lesz most a menő
Nekem a ZUK nem annyira jön be, az Honor Magic egyenesen förtelmesen néz ki, de az S8 ígéretes eddig.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#16820480 #50 üzenetére
Az elég valószínű. A Mi Mix-ből már lehetett rá következtetni, hogy ebbe az irányba indul el a mobilpiac (Kínában azért nem olyan rosszul megy az ipari kémkedés.
), utána ugye a ZUK Edge, ami megint hasonló módon az alsó-felső kávákat csökkenti, szerintem 2017-ben ez lesz a sláger. (ami egyébként nem gond)
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #48 üzenetére
Ja, ez így király lenne, csak az ára lesz még húzós
-
-
törölt tag
Hmm, ez lehet, hogy fake, de ízlésesebben néz ki, mint bármi, amit mostanában tényleg a Samsung csinált
Ha ilyen lenne, még gondolkodnék is a vásárlásán. Bár attól tartok, hogy ők is beállnak az 5,5"-ra.
-
RIC5I
tag
valami szögletesebb formának jobban örülnék
-
-
HaZsolt
őstag
Nekem tetszik, letisztult, örülnék ha így nézne ki.
-
bAtt001
addikt
Nem lehet az S8, sőt Samsung sem lehet, nincs ott az ocsmány logó az elején
Én még fizetnék extra 10-20 dollárt is akár, csak legyen opció ezt elhagyni
-
-
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Photoshop, ferde a Samsung logó
-
helixP
nagyúr
Nyilván, ha Neked nem jön be, akkor inkább egyáltalán ne is legyen.
Bossyy: Aki egy picit is jártas abban a világban, pontosan tudja, hogy a csebolok milyen szorosan voltak kapcsolatban az állammal. Szerintem ez nem fog tőzsdepánikot okozni, vagy ha igen, akkor az kihatással lesz Kiára, LG-re, stb...
Mondom ezt úgy, hogy már most 2%-ot esett a Samsung részvény, de szerintem nem borul minden. Aztán lehet, hogy lukra futok -
-
Zolik
senior tag
válasz
tibcsi0407 #29 üzenetére
Nincs mit
Valakik kielemezték, hogy az érzékelő, a kamera stb mind mm-re pont ugyan ott van ahol az s7-nél. Utána jött az eredeti kép is. Én megvárnám a bemutatót, vagy a hivatalos sajtónak kiadott fotókat addig minden más csak találgatás. De így is nagyon várós!
-
Zolik
senior tag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
-
Balzak83
senior tag
A jampi kezében beficcent egy példány belőle? Na itt lett hiteltelen nekem ez a feltűnő jólértesültség...
Egyébként, csak úgy gondolkodtam rajta, ha védőüveget teszel a kijelzőre, a kkor is pontosan fogja érzékelni az ujjlenyomatot? Vagy ez is valami szónikus alapú cucc lesz?
-
dementor
senior tag
Szerintem ez csak 1 szimpla super AMOLED reklám.
-
Bossyy
tag
Most olvasom, hogy letartóztatási parancsot adtak ki a Samsung fő-fő vezetője ellen korrupció gyanújával Koreában. Ha lecsukják a Janit (a cégalapító unokája, egyszemélyi felelős szinte mindenért), akkor lehet bármilyen a leendő S8, a cég részvényei nem lesznek túl időtállók.
-
macskea
őstag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
De ez meg Edge variánsnak tűnik, nem? Mondjuk nem zárja ki egymást a két dolog, most is így van.
(#17) aelod Inkább legyen mindkettő, legyen meg a választás szabadsága. Csak a kijelzőn kívül ne legyen más különbség, pl kevesebb memória, szarabb kamera, ilyesmi...
-
kriver
tag
Eléggé sanszos, hogy a közel végleges rendert láthattuk az elmúlt napokban. Minden évben hetekkel korábban kiszivárog az aktuális "S" széria tényleges képe, és specifikációja. itt egy újabb link
-
Clander
tag
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Ez a kinézet nekem nagyon adja, persze ha tényleg így fog kinézni.
-
Juhaszatti
addikt
Miért lenne jó ha nem lenne Edge? Én S7E-t használok és szeretem, semmi problémám nincs a lekerekített résszel.
Szerintem az lenne jó ha lenne mindkét verzió és lehetne választani, pont mint eddig.Nekem inkább a szoftveres gombokkal lesz gondom. Szeretem a kapacitív megoldást a vezérlőgombokra, a Samsung előtt is olyanokat használtam.
-
aelod
veterán
El kéne már felejteni ezt az EDGE baromságot. Semmi gyakorlati haszna nincsen, ha csak az nem, hogy véletlenül rányúlsz oldalt a kijelzőre a tenyereddel...
Jó lenne ha nem lenne az S8ból EDGE kivitel inkább. -
Matada2.3
veterán
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Hmm, nem bánnám, ha ilyen lenne, vagy ehhez hasonló, minél többet nézem, annál jobban fogadom el ezt a külsőt
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Valószínűleg nem a hátlapon lesz, hanem a kijelzőbe integrálva.
-
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Arra lennék kíváncsi hogy ezen a kütyün az ujjlenyomat olvasót hogy oldották meg a hátlapon.
-
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
Végül is ez nem az, mármint nem lapos.
-
slimshady
senior tag
Hát idén lehet nem így lesz.
Amúgy ennél szebb lesz szerintem. Az érdeklődést pedig fenn kell tartania a Samsungnak, mert nem mindenki fan és vár az S8-ra. Illetve valószínűleg az LG G6 illetve a Nokia flagship is az S8 előtt debütál. Szóval fel kell kötnie a Samsungnak.
-
M5Norbi
őstag
Tényleg jól néz ki de szerintem ez a panelt demózza csupán a keret csak egy sablonos valami körülötte.
De ettől még lehetséges hogy hasonló lesz.Nekem nagyon bejön de az fura hogy az elmúlt két generációnál azt EDGE volt nyomatva most meg pont a simát mutogatnák ami szintén pletykák szerint nem is lesz
Ez a sok hír/álhír/pletyka/kamu/marketing viszont szépen hat az azokra fogékonyaknál.
-
petipetya
nagyúr
Mindig ez történik: kiadnak egy videót egy gyönyörű telefonról, aztán az aktuális csúcsmodellen ott virít egy ruhásszekrény nagyságú fizikai home gomb...
-
Mr President
senior tag
Kár hogy kiadták ezt a videót mert én is azt gondolom, hogy biztos nem ilyen lesz. Pedig ez tökéletes lenne. Sokkal szebb mint az eddig felbukkant lehetséges képek. Valamint végre nem edge
-
Samsungos a teló kinézete, de valószínűleg csak a reklámban létezik.
Az sem kizárt, hogy mégcsak nem is működőképes a videóban látható lészülék. -
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Ne bánkódj, biztosan még szebb lesz.
-
-
Most már biztos,h nem ilyen lesz, nem lőnék le a poént.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung Display által kiadott videók ugyan koreaiul vannak, de azt értjük, hogy az AMOLED kijelző a lényeg, a készülék meg elégé S8 szerű.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest