Új hozzászólás Aktív témák
-
beastars
tag
válasz
Juhaszatti #61 üzenetére
Nekem mint irtam a exynos verzio van ez nem a idei.S9+ váltott . De sajnos nagyon fel tudd melegedni , pedig csak a mobil hotspot megy rajta . Játszani , netflix . Egyik sem. Meg ami igazan zavar az hogy ha zsebre teszem akkor valamiért feloldodik . A5. S9+ ezeknél ilyen nem volt. Talan a kijelző ami fluidabb , meg hogy nagyobb aksi jobban birja , igaz nem is nagyon használom , van egy s6 tab .azt használom igazán.
-
beastars
tag
válasz
Juhaszatti #43 üzenetére
Azért picit nézz körül jobban . Több teszt eredmény is a SD javára dönt sőt . De evvel semmire nem megyünk .Te állítasz valamit, én cáfolom bár mentségemre mondva mint s20 fe ( exynos) tudom mennyivel szarabb, van magyar csapat is akik le tesztelték
nekik jobban hiszek mint neked bocsi ,és illene jobban el olvasni mit irtam. Ha már cáfolni akarsz
-
válasz
Juhaszatti #46 üzenetére
Jogos
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hálózati / IP kamera
- UHD filmek lejátszása
- Macska topik
- Steam Deck
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest