- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
H lehet a 7580nak gyengébb gpu-ja, mint a 7420nak? Itt vmi logikai bukfenc van
-
tjb007
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #15 üzenetére
A kettő gyakorlatilag egy és ugyanaz.
Kiszervezték egy külön cégbe ezt az üzletágat, ebbe beszállt a TCL (és az előbb hülyeséget írtam, mert a TCL volt a többségi tulajdonos a kezdetektől fogva), rá egy évre meg kivásárolták belőle a franciákat.
Kicsivel több mint egy év múlva meg maga az Alcatel is megszűnt létezni, amikor egyesültek a Lucenttel, ami most szintúgy meg fog szűnni és bele fog olvadni a Nokiába.(#16) porterocka
Erről eddig még nem esett szó, de szerintem minden maradni fog a régiben.
-
-
-
-
válasz
sz.balazs.95 #11 üzenetére
Hat de nem?
Amugy inkabb nevhasznalati jog van, de a TCL babaskodik az Alcatelnel.[link]
-
"A gyártót onnan ismerhetjük, hogy ők vásárolták meg az Alcatelt néhány évvel ezelőtt"
-
fornettisuti
veterán
válasz
takacsbotond #9 üzenetére
pff.
-
takacsbotond
őstag
válasz
fornettisuti #8 üzenetére
8gb tárhyet kapott, és első indítás után ebből 1,39gb volt szabad.Tehát egy Asphalt 8 sem fért rá, hiába az sd bővíthetőség....
-
fornettisuti
veterán
válasz
takacsbotond #7 üzenetére
szvsz. arrol lemaradtam, nem kovetem sony cuccait.
mi volt azzal? -
takacsbotond
őstag
válasz
fornettisuti #6 üzenetére
Csak nehogy úgy járjunk, mint a Sony M4Aquaval...
-
fornettisuti
veterán
válasz
takacsbotond #4 üzenetére
vagy legyen fix x-gigas hattertar ha adnak hozza 64/128gigas sd kartyat
-
Mali T720?
Ez valami kozepkategorias cucc?
-
takacsbotond
őstag
Egyébként lassan elérünk oda, hogy több lesz a ram egyes készülékekben, mint a háttértár.
Ezekben alig fejlődtek a készülékek.Mostanra szerintem egy közel 300k-s csúcsmodelnél számomra alap elvárás lenne, a 64gb háttértár, vagy akár ennek a duplája is, ha nincs sd bővíthetőség.A mai készülékek már ott tartanak hardveresen mint egy pár évvel ezelőtt számítógép, de tárhely tekintetében meg még sehol sincsenek. -
DooMbo
tag
"16 gigabájt RAM-ot, 2 gigabájt RAM-ot" - El van írva, gondolom az első a storage lesz.
-
kbyte1024
veterán
válasz
takacsbotond #1 üzenetére
Jaja
jo lesz az ROM-nak is
-
takacsbotond
őstag
Nem rég még a 8GB ramot tartottuk feleslegesnek, erre tessék, itt az első 16gb rammal felszerelt készülék....
Mondjuk félek, hogy ez kicsit kevés lesz android alatt, és laggolni fog.Én a helyükbe biztosra mentem volna, és 32gb ramot rakok a vas alá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest