- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
VaniliásRönk #45 üzenetére
Téééényleeeg?
Tudom hogy szalagkábel, de a konnektornak zavadzálhat a cső, ha túl közel van hozzá. A behardware oldalán vannak róla nagyfelbontású képek, és hát nem tudom. Tényleg nygon közel van az a cső. Kiváncsi lennék, vajon rá lehet-e tolni a konnektort a helyére.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
VaniliásRönk #29 üzenetére
Hát igen most több a választék és kevesebb a tuning(valamit valamiért
)!
Hát igen a fránya DDR-el jól el cseszték, legalább egy DDR2-es ramot dobhattak volna rá.
Azért mostanában is tudnak ilyet GT240 96sp 128bit 2ghz (32gb/s mem sáv szél) ez sem igazán kieggyensúlyozott kari szerintem. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
VaniliásRönk #27 üzenetére
Nekem is volt/van 6600 és 6600gt karim tudom, hogy mit ment,csak mondom, hogy régen nem minden kari volt így kicentizve, volt egy-két kari amiben volt bőven tartalék, mostanában meg mi van 10-20% tuningpotenciál még a közép és alsó kategóriákban is, mert ügye a felső kategória nem igazán a nagy tuning potenciálról szólt soha, de persze ott is vannak kivételek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest