- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
A tdp érték miatt erősen korlátozottá válik a szóba jöhető processzorok száma.
-
VinoRosso
veterán
Olyan mint egy vga hűtő.
-
SkS7891
tag
válasz
Barret001 #16 üzenetére
Ezt ilyen konfigokra találták ki:
https://www.youtube.com/watch?v=6gbHwBTxqlcIlyen méretben max 10 wattig találtam passzív hűtőt.
Ezzel a 17mm magasággal nem sok riválisa van, ezt el kell fogadni. Akinek fontos minden mm, az lehet ezt fogja venni, nem pedig egy Noctua D14-et itt használtan hardveraprón hiába kb ugyanannyi.
-
Barret001
addikt
Ekkora tdp mellett bőven elmenne egy passzív hűtővel,és akkor pontosan 0 db lenne a hangja...
-
SunyaMacs
aktív tag
Nem raknám a lapátokhoz az ujjam működés közben
-
Ez így rendben van, de milyen hangos?
-
zooly
aktív tag
Ezeknel elvileg az a kunszt, hogy az also fem kor es a felette forgo szinten fem lapatos resz kozt olyan kicsi a tavolsag, hogy akadalytalanul atvandorol a ho, igy maga a forgo lapatos resz is egy hutoborda. Persze a gyakorlatban korant sem biztos, hogy sikerult hozniuk a papirformat, mert elegge hallgatagok.
-
Hmm, nem rossz ez a 35 watt ilyen pici méretben.
-
orion1025
őstag
Nekem a TT termékei egyenlőek a kínai kullantással.Anno próbáltak "innovációs" mutatványokat, mint a bigwater széria, de nekem ez a gyártó túlságosan is a silányság megtestesítője. Minden termékük amit láttam/hallottam tőlük, az zajos volt a kategóriájában.
-
ALBY
senior tag
Szép ez a hűtő és gondolom a belerakott tudás is.
Ám én inkább választok olyan házat amiben kivitelezhető alkalmas hűtés normális keretek közt. -
Danex
addikt
Nekem kicsit túl halknak tűnik a specifikáció.
-
törölt tag
Történt egy kis optimalizálás a felhasznált anyagmennyiségen, szerszámidőn.
Ha a lapát nélküli középső részen lenne egy nyílás, ahol szívná a levegőt, és a forgó lapát végein is megtartaná a légnyomást azzal nem lehetne javítani a hatásfokán?
(#2) Fred23: 13K-ba egy vapo-chamber-nek simán bele kellene hogy férjen a sima fém talp helyett szvsz.
-
Nagyon jól néz ki, gyorsan rákerestem az elődre is, az szimpatikusabb! (Csak 13k-ért mondjuk egy kicsit sok.)
-
Tidus
addikt
Itx, htpc megoldásokhoz főnyeremény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest