- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Aliexpress-en van vagy 4 olyan márka, ami ezt olcsóbban lealázza szerintem. Lásd Bluedio, Ausdom, Sound Intone, Zealot.
De múltkor volt akcióban Marshall Major II BT 65USD-ért ES (spanyol)-ból és a Hungary is aktív volt. De mivel nekem van egy vezetékes Major-om, így nem vettem meg.
-
pengwin
addikt
Normális vezetékes fejhallgatót, mi mást?
20 ezerért már egész normális darabok is vannak.
Tudom az más kategória és nagyon fehér, de az iPonban kapni QPad QH90-et 18.700 forintért, levehető mikrofonnal, egy egész jó, olcsó HiFi fejhallgatóra építve (Takstar Pro 80). Gyakorlatilag a HyperX Cloud, olcsóbban.
És ezek már vannak olyan visszafogottak, hogy mikrofon nélkül simán ki lehet vinni utcára. Múlt héten láttam is egy srácot a metrón, Clouddal a fején. Teljesen vállalható az a fejes, úgy néz ki, mint egy Beyerdynamic.Aki meg BT-n akar jó (vagy csak elfogadható) hangot, annak nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia és sok kompromisszumot kell kötnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest