- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
pistabyte #19 üzenetére
Win10nek már nem kell külön csipkészletet telepíteni, mert van neki minden, ami meg nincs arra előbb utóbb letölt valamit windows update keretén belül. Ha mégis manuálisan telepítenél ilyet soha ne az alaplapgyártó oldaláról tedd, mert ott általában régi szarok vannak (főleg egy ilyen több éves generáció esetén). Ezt az oldalt tudom ajánlani helyette, mindig frissítik rajta a lapodnak megfelelő drivereket: [link] Alaplapit lehetőleg cmd-ből -overall paranccsal. De mégegyszer mondom, szerintem erre már win10 alatt nincs szükség, én csak ethernet, vga és audio drivert szoktam frissítgetni manuálisan.
-
lemusz
addikt
Én RX580-on DX9-es cím alatt is betudom kapcsolni. Eszerint akkor hiába, mert nem műkszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest