Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigboka

csendes tag

válasz Everman #145 üzenetére

"Nekem meg mondhatsz egy Symbianes e-mail klienst, ami kezel minden protokollt, megbírózik a html tartalommal is és egy nagyobb 40-50 megás attachment esetén sem omlik össze, hogy csak a hardreset hozza vissza a készüléket. De mondhatsz egy normális browsert is, ami mellett nem öregszel meg, mire két oldalt léptetsz és a tartalmat hibátlanul mutatja, megy a gyors zoom kezelés és mindezt akár 8-10 megnyitott oldallal a háttérben is megteszi.
    Mondhatsz egy office csomagot, aminek a szövegszerkesztője támogatja a formázott szövegek másolását, képek kezelését és akár a PDF-be nyomtatást is. Apropó PDF, nem ártana egy reader, ami a legtöbb elterjedt formátumot képes kezelni, mindezt gyorsan és PDF esetén akár több száz megás állományokkal is."

ezt bírtad válaszolni egy általam feltett kérdésre, amit még csak nem is neked címeztem.. ebben mennyi tisztelet volt? egyébként ha bármelyik platformról tudsz telót javasolni, azt is szivesen veszem. fizikai qwerty és 3 átlagos munkanap (BB nem játszik. nem jött be.)

"Lehet ettől még szeretni őket, de szemellenzősen tagadni, hogy eljárt felette az idő, eléggé buta dolog."

én nem tagadok semmit ebből, viszont számomra jobb még nincs (én reménykedem az e6-ban).

semmi gond nincs azzal amit írsz, csak a stílussal. Értem én hogy "a másik ütött először", te meg vissza, de így teljesen személyeskedésbe csap át.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák