- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Szerintem azt pont én írtam: "nem ártana bele egy nagyobb akksi". De ez nem azt jelentette, hogy kicsi lesz benne, hanem hogy remélhetően egy átlagnál (2200-2500 mAh-nál nagyobb) akut fog kapni a quick charge mellé. Mert ott a Lenovo Vibe P1m mondjuk, ami szintén 5 colos teló és 4000 mAh akksi van benne, mégis 150 gramm alatt marad a tömege...mégis kisebb, mint a Lumia 640 (kivétel a vastagsága, ott 0.5 mm-rel a lumia nyer, a súlya meg összesen 3 grammal több...), amiben "csak" 2500 mAh-os akksi van. Mondjuk a fém keret fog tolni a súlyon egy picit, és az se lenne túl jó, ha nehéz lenne a teló...(Lumia 830 kisebb egy picit, mint a 640, súly is kb ugyanannyi - 5 grammal nehezebb - de az akksi már kisebb, csak 2200 mAh-os.)
Tény, hogy ha üzleti szférába szánják, akkor egész nap neten lógva, folyamatos levél szinkronizáció mellett, és elég sok telefonálással ki kell húznia estig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest