- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Én használtam WP8.1 update-vel (Lumia 830-on), ami ugye Snapi 400+1GB RAM-al szerelt.
Ami nekem feltünt a Lumia 930-hoz képest, az a fénykép elkészítése HDR módban. A lumia 930-nál is észreveszem, hogy picit várni kell teljes értékű kép megjelenítésére és ez a 830-nál jobban érződik.
Sajnos ezt 820-nál nem tudam ellenőrizni, mert az tavaly tavasszal volt nekem. Utána Lumia 1020-assal nyomtam jó sok időt. Viszont idén tavasszal a nejem Lumia 800-asa elromlott és garanciában kaptam cserébe egy Lumia 920-at. Az szépen működött a maga 800x480-as kijelzőjével. És tényleg, mintha picit a képkészítés és maga rendszer is reszponzív lett volna.
De igazából az általam használtaknál ez nem volt annyira feltünő, mert én SMS-re, e-mailre, telefonálásra használom a telefont az esetek 98%-ban. A maradékban van menne némi navigáció tervezés (de csak tervezés) és egy kis böngészés. No meg Viber és Skype használat is.
-
HaZse
őstag
??
Az, hogy az IE újratölti a rendszert nem az IGP a felelős érte. Hanem, hogy az 1GB RAM-ból a HD felbontáshoz több memória kell, ezért kevesebb az IE-nem a hegy. Ezért tölt újra.
De megsúgom, hogy a Lumia 930-amnál is újratölt. De engem nem zavar. Max várok egy kicsit. Ez az újratöltési mizéria meg nem zavar, mert ami a háttérben fut, az meg megy tökéletesen. A többit meg nagy ívben le****arom.
-
HaZse
őstag
Mindenki úgy rontja el a szemét, ahogy akarja. 1-2 pár perces videó még nem annyira gáz, de hogy azon nézzen az ember egy sorozat egy részét, vagy egy 1.5 órás folmet, az már gáz szerintem. De mint írtam, mindenki úgy rontja a szemét, ahogy tudja.
Pl. nekem is megfájdúl a szemem egy 10"-os tabon, mikor egy filmet nézek- Kb. 1 óra 20 perc környékén már fel kell néznem a tab kijelzője elől, mert már fáj a fejem.
Lehet, hogy a fiataloknál ez még nem jelentkezik, de nekem így 40 évesen már jelentkezik. No meg kényelmes vagyok és otthon se telefonról/tambetről böngészek/írok/fórumot olvasok, hanem a kényelmes 27"+-os monitor elől.
-
HaZse
őstag
Hogy micsoda? Bocs, de te tudod, hogy mit beszélksz?
A Snapi 210 kb. ugyanannyit tud, mint a snapi 400-as procija. És pl. a 830-ban snapi 400-as CPU van benne HD kijelzőve. Nekem volt olyan és sehol sem vettem észre, hogy kevés lenne. Kivéve a HDR kép készítését az eredeti mellé. Az picit lassabb, mint a jelenlegi Lumia 930-asnál.
Kukadroidnál biztos, hogy nem lenne elég a HD kijelzőhöz, de ez itt nem droid. Hidd el, hogy ezen menni fognak az álétalad említett videók.
Azt ugyan mondd már meg nekem, hogy a 720p-s .MKV-s filmeknek mi értelme, amiben 5.1 csatornás hang is van? De szerintem elviszi. Amúgy meg egy 4.7"-os telefonon aki filmet néz, az számomra nem normális.
A cikkhez: Ha a 640-eshez hasonló áron fog nyitni itthon, akkor szerintem a nejemnek ilyet fogok venni, mert a mostani Nokia C7-ese már eléggé szét van esve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft belépőszintű készüléke a kategóriának megfelelő áron debütál, ám a szállítás pontos időpontja még nem ismert, csak azt tudni, hogy hamarosan elérhető lesz.
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest