Hirdetés
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Több gyártó is csinálhatna ilyet.
-
DraXoN
addikt
Egyszer láttam itt a helyi Tescoban egyet.. épp hívták az embert és azt néztem amint a karján villog az órája.. majd ránézet és belenyúlt a zsebébe egy bluetooth fülesért, ami után megnyomott az órán egy gombot (bár lehet, hogy a kijelzőt érintette meg, nem láttam teljesen) és nagyban beszélve továbbment a következő sor felé.. az óra aránylag nagy volt... ennek már több mint egy éve, hogy láttam

Egyébként szerintem 2-3 napnál nem mennek többet ezek a készülékek egyhuzamban (kímélt használat mellett)... persze a fülest is érdemes figyelni és tölteni, így 2 dologra kell figyelni egyszerre.... hiába megy a telefon ha a füles lemerül... (a beszélő fekete kocsis filmben látott beszélgetési mód meg eléggé kényelmetlen hosszútávon
)
Egyébként az a tipikus nagydarab, kopasz, nem állok le vele kötekedni típus volt az ember.. biztos a haverjai előtt vágott fel a "telefonjával" a napokban... -
<NewL>
addikt
aki látott már itt kis hazánkban karóratelefont használó személyt az kérem jelezze.... kinek kell?max bondnak. de nincs benne még lézer sem így még neki sem,marad vidics pista

a másik meg az 1.4"-os érintőkijelző
használja akinek hét anyja van... -
plus44
veterán
Na már megint ezek a vackok...egyszer csak rájönnek, hogy a kutyának se kellenek.
-
wwhy
veterán
"technokrata vasalóréteg"

-
madarasz92
őstag
Mik nincsenek!

-
nrgia
őstag
Ez még mindig túl vaskos
...még várok a vásárlással... 
-
Durva,mit tud ez az "apróság".Az akkumulátorra kíváncsi lennék,hogy mégis mennyi ideig tudja táplálni a kütyüt energiával

-
Blue@X
senior tag
Még akár jó is lehet, bár a kijelző kicsit lehetne nagyobb. Ha az óra széléig tartana a kijelző, akkor már egész korrekt kis készülék lenne.
"technokrata vasalóréteg"
-
Scenic
tag
600$???

Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem egy tömegcucc az tuti!

...még várok a vásárlással...