- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvasir
tag
Nekem éppen a Neptun volt a jobb. Nem fagyott, nem vágott ki, ellenben az ETR sokszor. Öt tárgyat felvenni három újra-bejelentkezéssel tudtam felvenni (öt éve legalábbis ez volt a helyzet). használtam mindkettőt.
A hibrid rendszer szerintem is rosszabb lesz.Jaaa, és alap dolog, hogy nagyon kell valakinek az a 900 vagy 700 millió. Nekem is kell
-
azbest
félisten
Nálunk az lett a túlterheltség megoldása, hogy különböző időszakokra üzemezték a különböző karok felvétel nyitását. Úgy egészen jól bírta már.
"Állítólag észrevétlen lesz a váltás"
Ez mekkora bullshit. Gondolom olyan észrevétlen lesz, mint a verziók közti váltás volt, hogy ami működött korábban, utána pár hónapig nem működött. Természetesen tárgyfelvétel és vizsgaidőszakban kell a módosításokat bevezetni, mert akkor használják (használnák) aktívabban az emberek és jól kijönnek a hibák.A hülyeséget csak az fokozta utána, hogy a dextertől minden szir szar rendszert megvettek és amit korábban egy helyen lehetett intézni, az szétkerül három féle nem teljesen integrálódó rendszerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest