- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nem is olvastam még ezt.
Észrevétel:
"a Gmail SSL-t használ a belépési adatok titkosításához, azonban belépés után SSL nélkül folytatja a kommunikációt. Ergo: miközben leveleinket olvassuk, bárki más nyugodtan megteheti ugyanezt, bár mi biztonságos módon léptünk be."Tehát ha webes felületen jelentkezek be, akkor a bentlét idejére vagyok veszélyben. De mi van, ha levelező programot használok? Akkor ugye csak a levél letöltése idejére jelentkezik be a kliens. Ez kb 1-2 mp. Jóval kisebb támadási felület.
Ezért is nem értem, hogy emberek miért webes felületen leveleznek.Még ha otthoni gép akkor is. Kényelmesebb is. Csak egy frissítés gomb. Meg aztán jobb a levél a saját gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest