Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy Note20 - még nem tollas a hátunk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mostmár talán nem. De anno 48-ban is sok volt a Kínai, jóval több, mint az amcsi. Viszont akkor még technikailag lószarok se voltak a mostanihoz képest.
Ezért is írtam, hogy az oroszoknak meg Kínának vannak iráni érdekeltségei, és elég rossz szemmel is nézik a dolgokat. De persze ha ténylegesen kiderülne, hogy atomot akarnak, akkor ők se szólhatnának egy rossz szót se. Persze ez a kérdés már sokkal kritikusabb az a iraki háború óta.
Az tény, hogy nincs teljesen vége. Eléggé elcseszték a végét. India - Pakisztán, Izrael, Korea, meg Vietnám... valamilyen szinten mind visszavezethető a 2 vh befejezésére és annak következményeire. Sok konfliktus még mindig oda vezethető vissza =/ -
Dany007
veterán
Én csak egyszer utaztam, de ismerősök rokonok sokszor, és mindig ~ 900 esetleg 950km/h volt a maximum. Ha jól sejtem a hanghatár ~ 1225km/h környékén van. Tehát elvileg még növelhetné a sebességet.
Ha viszont tényleg szabályozva van, akkor fölösleges a széláramlatok segítő ereje
Max a kerozinfogyasztást csökkenti. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Max a kerozinfogyasztást csökkenti.