- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mostmár talán nem. De anno 48-ban is sok volt a Kínai, jóval több, mint az amcsi. Viszont akkor még technikailag lószarok se voltak a mostanihoz képest.
Ezért is írtam, hogy az oroszoknak meg Kínának vannak iráni érdekeltségei, és elég rossz szemmel is nézik a dolgokat. De persze ha ténylegesen kiderülne, hogy atomot akarnak, akkor ők se szólhatnának egy rossz szót se. Persze ez a kérdés már sokkal kritikusabb az a iraki háború óta.
Az tény, hogy nincs teljesen vége. Eléggé elcseszték a végét. India - Pakisztán, Izrael, Korea, meg Vietnám... valamilyen szinten mind visszavezethető a 2 vh befejezésére és annak következményeire. Sok konfliktus még mindig oda vezethető vissza =/ -
Dany007
veterán
Én csak egyszer utaztam, de ismerősök rokonok sokszor, és mindig ~ 900 esetleg 950km/h volt a maximum. Ha jól sejtem a hanghatár ~ 1225km/h környékén van. Tehát elvileg még növelhetné a sebességet.
Ha viszont tényleg szabályozva van, akkor fölösleges a széláramlatok segítő erejeMax a kerozinfogyasztást csökkenti.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Oneplus Nord 5G
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest