Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Pont erre céloztam a PSP / Gimp vs. PS példámmal. Én marha úgy voltam, hogy jajj, de ügyes vagyok, holott PS-ben gyorsabban és hatékonyabban lehet dolgozni. Csak éppen azt sem tudom benne, hogy hova kell nyúlnom...
Adott esetben igen, jobb lehet a 3DS MAX, csak éppen holmi ~2000 euró per év az előfizetése... Ha addonokban is gondolkodsz, még több lehet. Itt pedig egy olyan szituáció van, amikor most tanulnak bele a témába. Ha megvan az elhivatottság és a pénzügyi háttér, természetesen ez a jó út.
De nem vagyok biztos benne, hogy minden szituációra a legjobb megoldás egy adott professzionális program felőli megközelítés. Lehet, hogy menet közben rájönnek, hogy talán hatékonyabb lenne egy dedikált 3D grafikus alkalmazása, akkor pedig jöhetnek az olyan kérdések, hogy oké, de milyen programban mozogsz otthon? Van egy megfelelő pályázó, aki viszont azt mondja, hogy Sketchup Pro-ban dolgozott X évet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest