Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Pont erre céloztam a PSP / Gimp vs. PS példámmal. Én marha úgy voltam, hogy jajj, de ügyes vagyok, holott PS-ben gyorsabban és hatékonyabban lehet dolgozni. Csak éppen azt sem tudom benne, hogy hova kell nyúlnom...

Adott esetben igen, jobb lehet a 3DS MAX, csak éppen holmi ~2000 euró per év az előfizetése... Ha addonokban is gondolkodsz, még több lehet. Itt pedig egy olyan szituáció van, amikor most tanulnak bele a témába. Ha megvan az elhivatottság és a pénzügyi háttér, természetesen ez a jó út.
De nem vagyok biztos benne, hogy minden szituációra a legjobb megoldás egy adott professzionális program felőli megközelítés. Lehet, hogy menet közben rájönnek, hogy talán hatékonyabb lenne egy dedikált 3D grafikus alkalmazása, akkor pedig jöhetnek az olyan kérdések, hogy oké, de milyen programban mozogsz otthon? Van egy megfelelő pályázó, aki viszont azt mondja, hogy Sketchup Pro-ban dolgozott X évet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- MSI Pro mp273qw e2
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest