Hirdetés

 • Kumangame és hcol7 értékelése egymásról

  Hirdetés: Mellitta ci cappucino automata kávéfőző

  Kumangame pozitív értékelést adott hcol7 számára:

  Kedves, korrekt

  hcol7 negatív értékelést adott Kumangame számára:

  Egy nem működő automata kávéfőzőt adott el 100%osan hibamentesnek (többszöri kérdésemre többször is ezt állította róla). Ez egy ún. bean-to-coffee teljesen automata gép, ami átvétel utáni 2 napos teszt során még egy sima presszókávét is volt, hogy csak a negyedik próbálkozásra adott ki, de pl tejhabot, vagy meleg tejet többnyire egyáltalán nem, esetleg a várt mennyiség egyötödét volt képes produkálni. Egyszóval semilyen funkciója nem működött egyáltalán.
  A kommunikáció eleve nehézkes volt, de azután, hogy jeleztem a hibát, és megoldást kerestem(volna), egyetlen egyszer vette fel a telefont, utána gyakorltilag elérhetetlenné vált.
  Az egyszeri beszélgetés során amint felvázoltam a képet, és a hibák természetét, az elmondása a termékről rögtön egészen más képet festett, mint az üzletkötés során történt információk alapján.

  Annak ellenére hogy én jóhiszeműen álltam végig hozzá, rögtön rosszhiszeműséget feltételezve elzárkózott a visszaküldéstől, merthogy “járt már úgy, hogy törötten küldték vissza”.
  Felajanlottam neki mas, szamara ugyintezest, rohangalast, vagy teljes összeg visszafizetést nélkülöző alternatívát is. Hímezett hámozott rá, utólag (most ia csörgetem, nyilván nem veszi fel) teljesen egyértelmű, hogy esze ágában sem volt próbálni javítani sem a másnak okozott egyértelmű káron. Nevezhetjük röviden csalásnak is az egészet.

  Egy 40 ezer forintos alkatrészt kellett kicserélnem benne, rengeteg telefonálgatás, utánajárás, és autózás során.. Az elpazarolt szemes kávé mennyiseget nem is hangsulyozom ennel jobban. Az eszköz tisztasági állapotát sem feszegetném annak ellenére, hogy konyhai berendezés.. Életem egyik legrosszabb üzlete volt. De úgylátom hasonló eszközökkel üzérkedik, ezalapján azok sem különbek.

  Egyáltalán nem korrekt az egész történet, finoman fogalmazva.
  Nem ajánlom, kerüljétek inkább.

Aktív témák

Aktív témák