Hirdetés

 • #85756864 és patuss értékelése egymásról

  Hirdetés: Törölt hirdetés

  #85756864 semleges értékelést adott patuss számára:

  A vevőnek nem tetszett, hogy egy 6 éves telefon kijelzőjén egy minimális "fehér pötty" volt. A fotón is látszik. Egy ilyen idős telefonnál előfordulhat. Nem szeretném ragozni a dolgot, mivel a "csak pozitív értékeléseim" talán fedik a valóságot. Nem adok negatív értékelést neki.

  patuss negatív értékelést adott #85756864 számára:

  A vevőnek (nekem) persze, hogy nem tetszett az, amivel kibontás után szembesültem: a Telefon kijelzőjének kellős közepén tátongó 3 milliméteres fehér folt. A vevőnek az nem tetszett legfőképpen, hogy ez a hiba EGYÀLTALÁN NEM VOLT FELTÜNTETVE A HIRDETÉSBEN. Azt állítja, a fotón is látszik a hirdetésében. Természetesen nem látszik, csak ha górcső alá vesszük az egyik fényképet és agyon nagyítjuk.
  Kibontás után azonnal felhívtam, jó sokára vette fel, hebegett, habogott, elutasító volt, egyáltalán nem akarta megoldani a problémát a visszavétellel.
  Azt is felajánlottam, hogy személyesen elviszem neki Zalakarosról Budapestre és ott is szembesítem vele, élőben.
  Engem nem érdekel, hogy nem ad nekem mínuszt, én adok neki, az biztos, és remélem lesz még további folytatása a dolognak is, mert rajta vagyok. A vevő maximális megtévesztésétől kezdve itt minden megtörtént sajnos. Hiába magyarázott nekem a telefonban, hogy hatéves telefon, EZ NEM ÍGY VOLT MEGHIRDETVE, és SZÓ NEM
  VOLT SEMMIFÉLE HIBÁRÓL. Ezért is vettem meg.
  Ha erről a hibától bárki tud, senki nem veszi meg.
  Kikérem magamnak, teljesen fel vagyok háborodva.
  Az egész telefont patikának és gyönyörűnek hirdette meg. Ő nagyon jól tudott a feher foltról. Én csináltam róla képeket, elküldtem neki, amin ténylegesen látszik. Ő végig csak azt hajtogatta, hogy hatéves telefon.
  Nekem is hatéves a telefonom és szebb, mint újkorában. Az unkorroktség magasfokával találkoztam életemben először ezen az olalon sajnos. Őszintén remélem, hogy ehhez mérten kapja meg büntetését.

Aktív témák

Aktív témák