- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
PedroPascal #77 üzenetére
Szia, én nem. S21+
-
s.Oliv3r
senior tag
Én sehol sem olvastam, hogy a BT5.3 kéne hozzá, a gyártó oldalán is csak az van, hogy a codechez samsung telefon kell, nem 5.3.
Ezt írja a bluetooth 5.3-ra.
The new buds are tipped to be some of the first in the world to support Bluetooth 5.3, which promises a stronger signal and a smoother streaming experience.
Ezt pedig a 24 bit audiora:
4.0-s vagy újabb One UI rendszert futtató Samsung Galaxy eszköz szükséges hozzá.
A 24 bites hang támogatása az alkalmazástól függően eltérhet.Lényeg, nekem mindkettő fülesem megvan még, és azt mondják elég jó fülem van a zenéhez. Hallani a különbséget, simán is, de flacben durvábban (S21 plus-szal is). 60 körül megéri, 100-ért nem.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
PedroPascal #57 üzenetére
Nekem jobban illeszkedik a fülembe, pedig elég nagy füleim vannak. Jobban - tisztábban szól mint a sima pro. Egyedüli negativum az ára, bár én 62-ért vettem
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
PedroPascal #55 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy sokkal... de érezhetően
-
s.Oliv3r
senior tag
Én most rendeltem egyet 65 ezerért. Kíváncsi leszek Buds Pro-hoz képest milyen előrelépések lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged