Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro

Három színben érkezett meg a Samsung legújabb ANC-s fülhallgatója.

Az összehajtható Fold és Flip okostelefonok, illetve az új Galaxy Watch 5 órák mellett a Samsung az augusztus 10-i Unpacked eseményen vezeték nélküli fülhallgatóinak legújabb generációját is bemutatta, ez a Galaxy Buds 2 Pro. Ahogy az elmúlt években, idén is természetesen adott az in-ear kialakítású fülhallgatókban az aktív zajszűrés, újdonság, hogy az ANC állítólag intelligensen alkalmazkodik a környezeti hangokhoz a felhasználó körül és a gyártó ígérete szerint közel tökéletes csendet képes csinálni. Szám szerint 33 decibelnyi hang kioltására képes a matt fekete, fehér és lila színekben kapható fülhallgató.

Fehér színben a Galaxy Buds Pro 2.
Fehér színben a Galaxy Buds 2 Pro. [+]

A hangkeltők 10 milliméteres dinamikus meghajtók, amik már ismertek, újdonság a korábbi Galaxy Budsokhoz képest viszont az 5 milliméteres magassugárzó. Van 360 fokos térhatású hang és HD hívás, ezek mellett újdonság a Bluetooth 5.3-as csatlakozás, de a multipont támogatás csak a Galaxy eszközökre korlátozódik. Az új Bluetooth verzióval adott kellene, hogy legyen az LC3-as kodek támogatása is, a Samsung “stúdió-szerű” hangzást ígér 24 bites adatátvitellel, ezt az SBC és az AAC helyett saját Samsung Scalable kodekjével éri el a gyártó, de előbbi két alapvető átviteli forma is támogatott. Az LDAC és az aptX Adaptive kimarad.

Marad a cserélhető gumiharangos in-ear kialakítás, a Buds Live félig nyitott formája nem tér vissza.
Marad a cserélhető gumiharangos in-ear kialakítás, a Buds Live félig nyitott formája nem tér vissza. [+]

Az irányítást a támogató alkalmazáson keresztül vagy a fülhallgatók külsejére szerelt érintőfelületen keresztül lehet intézni, edzés közben is nyugodtan viselhetők a fülhallgatók, mivel IPX7-es minősítéssel nem valószínű, hogy kárt tesz bennük a verejték.

Idén matt az összes fülhallgató, a képen a fekete Galaxy Buds Pro 2.
Idén matt az összes fülhallgató, a képen a fekete Galaxy Buds 2 Pro. [+]

Akkumulátoros üzemidő terén minimális az előrelépés az elődhöz képest. A Buds 2 Pro fülesekre 8 órányi használatot ígér a Samsung egy töltéssel, a töltőbölcsőként szolgáló tokban 21 órányi extra üzemidőnyi nafta van. A tok USB-C csatlakozóval és Qi vezetékmentes töltőkön is táplálható energiával. Ha lemerülne a fülhallgató és hirtelen kellene mégis használatra, akkor 5 percre elég őket a tokba tenni és 55 percnyi zenelejátszásra elegendő energiát szívnak magukba.

A három elérhető szín.
A három elérhető szín. [+]

Fekete, fehér és lila színben érkeznek a fülhallgatók a fülesek színéhez passzoló hordtokkal 99.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A Galaxy Buds2 Pro augusztus 25. 23:59 óráig előrendelhető, az értékesítés augusztus 26-tól indul.

Előzmények

Hirdetés