- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Sziasztok!
van valakinek biztos Mo-i beszerzési forrása Zenfone 4 dual-ra? Sehol sem találok már, csak egy számomra ismeretlen e-shop nevű helyen, valakinek van róluk infoja? nem szeretnék szívni garin, egyeben. Magánszemélytől is szívesen vennék újat vagy majdnem újat, ha lehet, garival. Köszi!!! -
pandion
tag
Sziasztok, van egy fölösleges extra erős képernyővédő Zenfone 4-hez, ha valakit érdekel. Sajnos rossz méretet küldtek...
-
xKDavid
csendes tag
Sziasztok!
Fehér Zenfone 5 (500CG) 2x2ghz, 2gb ram, 16gb rom, WW 4.4.2 eladó, ár 60k. keress privátban.[ Szerkesztve ]
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Most olvastam: [link]
Ha valóban így lesz,akkor már rendelem is!Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
pandion
tag
Szia!
Az enyémen WW rom van, nem is nyúltam hozzá, első bekapcsolás után frissített a rendszer, azóta nem volt frissítés. Baromi idegesítő... Andro sensorral megnéztem, és hardveresen működik a proximity, de van, hogy "beakad" és nem érzékel rendesen. Nem hiszem, hogy hardveres hiba. Nincs ötleted mit lehetne vele kezdeni?
Köszi -
csampei
senior tag
Az 5-nél is előferdült bizonyos romokkal,de egy upgrade,vagy downgrade megoldotta mindig. Szóval szerintem romfüggő. Nekem speciel a kezdetleges KK romokkal volt ez a jelenség,mára ez megoldódott.
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
pandion
tag
Szia!
Egy gyakorlati kérdésem lenne a Zenfone 4-el kapcsolatban. Amikor beszélek rajta, többször előfordult már, hogy nem érzékeli, hogy a fülemhez teszem és ezer dolgot megnyit közben ahogy hozzáér a fülem. Rohadt idegesítő. Ti nem tapasztaltátok még ezt? Esetleg lehet valamit kezdeni vele, érzékenyebbre állítani vagy valami külön appal javítani ezen?
Előre is köszi! -
pandion
tag
Megérkezett a Zenfone! Végül a 4,5"-os lett, még ez is nagy egy picit, persze még nem vagyok hozzászokva, de egy kézzel elég kényelmetlenül tudom csak kezelni, nem ér át az ujjam. Egyébként nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, szép a kijelzője, elég gyors is. Bekapcsolás után egyből frissítette magát 4.4-re. A hangja nem kifogástalan, de azért elmegy. A kamera szerintem elég jó, sötétben például jól teljesített, nappali viszonyok között még nem tudtam tesztelni A kezelőgombok háttérvilágítása valóban elég zavaró, de ez is csak megszokás kérdése szerintem. Az ASUS-os beépített programoknak egyenlőre nem sok hasznát veszem, egy-két kivételtől eltekintve. Összességében nagyon örülök neki, nem csalódtam az ASUS-ban!
Ha tapasztalatból adódó jótanácsaid vannak, akkor ne kímélj
Köszi -
-
hunaqua
addikt
-
slevai
csendes tag
Elvileg márciusban jelenik meg a Zen2, de hogy itthon mikor lesz elérhető az jó kérdés. Ráadásul mivel elég jó áron kezd, talán ár/érték arányban még durvább lesz mint a Zen5 volt, valószínűleg nem lesz könnyű hozzájutni az elején. Én a helyedben azért lehet megpróbálnám a külföldről való rendelést, úgy jobban járnál.
-
pandion
tag
Köszi!
Én is azért gondolkodom a 4-esben, mert az 5" egy kicsit nagy nekem, de lehet, hogy csak hozzá kell szokni. Igazából csak átmeneti megoldásnak kéne, ezért is nem akarok rá sokat költeni. A 4-est 47-ért az 5-öst 65-ért találtam Budapesten egy boltban, az azért elég nagy különbség, és ha a 4-es is elketyeg akkor lehet, hogy azt választom. Illetve azon gondolkodtam, hogy ha megjelenik a Zenfone 2 akkor lehet, hogy ezeknek az ára lemegy, csakhát ki tudja mikor jelenik meg és nálunk mikor lehet majd kapni, a csere meg elég sűrgős lenne. -
slevai
csendes tag
Szia!
Mi az asszonynak vettünk egy 4-est (nekem 5-ös van). Igazából kellemes a készülék, arra amire neki kell tökéletesen megfelel (főleg telefonálás, néha egy kis netezés, fb ilyesmi). A sebessége teljesen jó, ritkán akad meg, bár nyilván a programok betöltése nem villámgyors. Igazából azért vettük ezt az asszonynak, mert neki az 5" már nagyon nagy lett volna, de ár érték arányban szerintem a Zen5 sokkal jobb. Nem tudom mennyibe kerül most a 4, de amikor én vettem megjelenés után nem sokkal, még nagyon nagyon ritka volt, és emiatt elég drága is. Vám meg mindennel együtt kb. 10 eFt volt a két készülék között. Frissítések egyébként érkeznek folyamatosan a 4-re is 5-re is. -
pandion
tag
Sziasztok!
ASUS ZenFone 4 A450CG telóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata, véleménye? -
berek21
őstag
-
berek21
őstag
válasz Rambaelenion #276 üzenetére
Sajnos nincs. talán valamilyen külön letölthető APK tud csak segíteni.
Lancia Delta III eladó!
-
Rambaelenion
újonc
Sziasztok
Paromnak vettem egy zenfone 4 es keszuleket, azt szeretnem megkerdeyni, hogy a capacitive gomboknak van e hattervilagitasuk illetve be lehet e azt allitani valahol?
Elore is koszonom
-
biroarpadjan
újonc
hello
Valaki tud egy jo helyet Mo-n (vagy esetleg van neki eladó) folia+kinyitható tokot lehet venni ? zen 5 re kellene.thx a lot
-
FireFox1996
őstag
válasz biroarpadjan #273 üzenetére
Én 0 percestől kedzve azt használom, több, mint 4 hónpaja, és a telóm még mindig virul
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
biroarpadjan
újonc
hello nektek mi valtozott a mostani frissites, illetve szerintetek erdemes e folyamatosan energia takarekos modon futatni a telot, tesz kart az aksiban?
-
xKDavid
csendes tag
válasz FireFox1996 #270 üzenetére
Sikerült Köszi!
-
xKDavid
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a 2.20.40.13 ww romot a telóra, de nem tudom rootolni, tudtok nekem ebben segíteni?
JB rommsl sikerült már a root, de most azok a módszerek nem működnek.
Pls heeelp! -
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok! Itthon hol lehet venni zenfone 5-öt ami 2gb rammal szerelt? (ha nem dupla sim-es az plusz előny)
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Az ismerősömnek van egy Zenfone 5 2GB 16GB-os változat. Sajnos állandóan feldobálja a Read contact üzenetet, és hiába kapcsolom be, hogy jegyezze meg, folyamatosan dobálja, nem lehet használni.
Lehet ezzel kezdeni valamit?
Factory reset volt.
Köszönöm előre is!Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
FireFox1996
őstag
[link]
what's new in this update:
1. More free RAM usage
2. Bug in contact (forced close when opening detail name)
3. Bug in Asus ZenUI service
4. Battery consumption more efficient (normal usage; email, browsing, IM)<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
slevai
csendes tag
válasz FireFox1996 #259 üzenetére
Köszi! Este felraktam, majd a tapasztalatokról nyilatkozom. Remélem jobb lesz mint volt
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #261 üzenetére
Köszi,de melyikben? Esetleg link?
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #259 üzenetére
Valami változás? Kicsit írhatna róla az aki feltolta...
-
hunaqua
addikt
válasz FireFox1996 #257 üzenetére
Igen,csak attól félek,hogy mondjuk felmegy,de hiányzik neki a 8-as.
...és csak szimplán sz@r lesz.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz FireFox1996 #254 üzenetére
..de ezt nem a 8-as verzióra kell rakni?Mehet közvetlen a 18-ra?A 8-as meg kimarad?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz FireFox1996 #252 üzenetére
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz FireFox1996 #247 üzenetére
Ez a frissítés nincs meg véletlen?
2.19.40.18 - 2.20.40.8
...még a 18-as végű van fent,azóta meg lett 2 új frissítés is.Az új az lejön,de ezt nem lehet tölteni.
-
törölt tag
Én már felraktam vaterára 45 ért... irányárnak...
-
slevai
csendes tag
válasz FireFox1996 #247 üzenetére
Nézegetem minden nap szinte, de nem talál frissítést, és még a honlapon sincs fent sajna. De addig még kivárok, hátha jobb lesz
-
slevai
csendes tag
-
törölt tag
Olyan dolgokat művel...a ramom néha teljesen elfogy. Na én ezt eladom, a visszaállítást meg nem merem...
-
csampei
senior tag
válasz #27216896 #242 üzenetére
Nekem a UL-ASUS_T00F-WW-2.19.40.18-user azaz a legújabbal nem volt ilyen gondom,bár ott a fényképező volt egy kalap szar a 4.3-hoz képest,és a proxy szenzor sem állt a helyzet magaslatán...Amúgy rendben volt gyors volt nem fagyott,de visszaálltam a 4.3-ra én is,ez alapján: [link] Nem bonyolult,de azért kell némi tapasztalat hogy mit hogyan!!!!
-
törölt tag
Háát srácok... Ez a kitkat egy kalap szar...vissza lehet valahogy csinálni? Fagy a teló, 3G-ről ledobál (mondjuk a régivel is), irdatlanul lassú, folyamatosan elfogy a ram, stb. Inkább nem is sorolom. Óriási csalódás, pláne hogy volt egy stabil, bejáratott, gyors rendszerem előtte, most meg...
[ Szerkesztve ]
-
xKDavid
csendes tag
itkoltai, El tudod nekem mondani a tapasztalataidat efox-shop -ról? Én is szeretnék venni egy zenfone 6 ost és nagyon kiváncsi vagyok!
-
csampei
senior tag
-
nTaur
csendes tag
válasz FireFox1996 #236 üzenetére
Felraktam a frissítést, kíváncsian várom, mit tud vele. Antutu szerint már van előrelépés (27.700). Ha akksiban is javul, akkor boldog leszek. Amit még nem teszteltem, de a korábbi verziókban volt vele baj, az pl. a rádió, ami a kijelző manuális lezárása után néhány másodperccel leállt. Ha megvártam, míg magát zárja le, akkor nem kapcsolt ki a rádió. A másik, az Asus levelező kliense, ami soha sem frissít automatikusan, csak manuálisan. Hiába állítottam be különböző időintervallumokat csúcsidben, vagy azon kívül, még egyetlen egyszer sem hívta le a leveleimet. Remélem ebben a verzióban már javították ezt is.
-
itkoltai
újonc
válasz FireFox1996 #229 üzenetére
Mint zöldfülű 80 éves nem boldogulok ezekkel a frissítésekel . Az OTA nem működik ezen a "greymarket" telin és az ADB túl komplikált egy kezdőnek mint én. Ezért keresnék valakit Vác környékéről,hogy segítsen.
-
FireFox1996
őstag
Már kint van a 2.19.40.18 build, amiben az aksi fogyasztást korrigálták: [link]
Letöltöd az OTA-s fájlt, átnevezed a megfelelőre. pl. UL-ASUS_T00F-WW-2.19.40.18-user.zip
Felmásolod a belső memoriába, és kihúzod az usb kábelt...[ Szerkesztve ]
-
nTaur
csendes tag
válasz FireFox1996 #234 üzenetére
A google+ nálam szinte semmit sem fogyaszt. Nemrég vettem le töltőről, megvárom az estét és ránézek ismét.
-
FireFox1996
őstag
-
nTaur
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes dolgot tapasztaltam Zenfone 5 (ww) esetében és kiváncsi vagyok, ismerős-e nektek ez a jelenség. Még a 18.40.8-as romot használva vettem észre, hogy az akksi átlagos használat mellett (játék és extra bizergálás nélkül) két napot is elment. Majd frissítettem a 18.40.9-re és onnantól 1 napot is alig húzott ki, pedig szinte végig csak készenlétben volt. Néhány nap múlva aztán helyreállt minden különösebb beavatkozás nélkül és újra hozta a 1,5-2 napot. Mióta feltettem a KK romot, azóta megint kínlódik. Várom a csodát és talán pár nap alatt ismét "beáll". Számomra ez egy ismeretlen jelenség és nem is tűnik logikus viselkedésnek, de van olyan ismerősöm, aki szerint ez egy létező ciklus rom csere után. Nálatok volt hasonló?
Másik furcsaság, hogy antutu 27500 pontot hozott a 18.40.9 alatt, míg a KK alatt csak 27000-et. Nem jelentős a különbség, de inkább javulásra, mintsem romlásra számítottam. -
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #231 üzenetére
Nekem a google play szolgáltatások,amit ki is fagyasztottam,akkor jó is volt minden,de sajnos a play már ragaszkodik hozzá
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #222 üzenetére
Na downgrade-eltem vissza 4.3-ra Ez a KK rom sz@rt sem ér sajnos! Battery drain hegyek,ingatag adatkapcsolatok...Marad a 4.3 egyenlőre!
-
artiny
őstag
válasz FireFox1996 #226 üzenetére
nem sajna nem irja...
A prohardver tv ben a kicsomagolasnal volt de youtubeon neztem videot az arany valtozatrol de ott nem volt hozza idaig senkinek sem.Na mindegy majd kiderul
-
artiny
őstag
helotok
mar elo van rendelve nekem egy zenfone 5. Kerdesem hogy a dobozban kapok hozza hatlapvedo szilikon tokot? tartalmaz ilyet a dobozza?
-
csampei
senior tag
-
hunaqua
addikt
Köszi
-
hunaqua
addikt
válasz FireFox1996 #220 üzenetére
...akkor lesz root,amikor jön az 1.4.8
-
FireFox1996
őstag
Nem próbáltam, mert nem sürgős a root. Meg lusta vagyok utána telepítgetni.
A leírás szerint kell egy factory reset (de én sem értem mi köze hozzá egy frissen frissített rendszeren)Pár nap és lesz rendes root app.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz FireFox1996 #217 üzenetére
Neked sikerült így Root-olni?
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #217 üzenetére
Nem értem mi köze a factory restnek a root hoz,de nem volt meg.Aztán megcsináltam úgy is de rootolni nem tudom
-
hunaqua
addikt
válasz FireFox1996 #214 üzenetére
Felment a 4.4.2,de nem sikerül Root-olni,A 4.3 Root-olt volt,de a frissítés "kiütötte".
Próbáltam az 1.4.6r-t,de sikertelen az is.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
FireFox1996
őstag
válasz FireFox1996 #211 üzenetére
Előbb 1.18.40.10-et tedd fel, aztán a Kitkat-ot: [link]
-
punk17
aktív tag
válasz FireFox1996 #211 üzenetére
Én reggel már feltettem, 1 zavaró bugot találtam, ha bug. Miután beállítom a jelszavasra a lockscreent akkor megkapom az elhúzhatót először és utána jön a jelszavas. Engem eléggé zavar (főleg mert az Exchange megköveteli a jelszavas lockscreent)
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
FireFox1996
őstag
Itt a hivatalos WW-s Kitkat ZenFone5-nek: [link]
(még nincs fent Asus oldalon, de letölthető)[ Szerkesztve ]
-
HevonenKulli
tag
Hali! Debrecenben nincs valakinek Zenfone 4, amit megnézhetnék? Nem merem berendelni anélkül, hogy kézbe fognám. Köszönöm előre is!
-
hunaqua
addikt
Nem boldogulok ezzel a frissítésekkel.Ez egy 1/8-as (WW Rom) telefon.Bemásolom a belső gyökérbe a cuccot,azt nem látja ( T00F-est). Akkor arra gondoltam,hogy ez T00J-s telefon,ezért átírtam erre.Boldogság,így rögtön jön a frissítési lehetőség,de telepítésnél hibával leáll.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
FireFox1996
őstag
a jó hír az, hogy Zen5 WW-re már van OTA frissítés [link]
-
bigangel
csendes tag
válasz FireFox1996 #206 üzenetére
Amennyiben a play store-ra gondolsz, az van rajta.
Nekem van egy padfone 2 - m is, de munkába sajnálom azt használni, és amire kell, és amennyiért van arra tök jó.Akkor hagyom ahogy van.
Köszönöm a segitséget. -
bigangel
csendes tag
válasz FireFox1996 #204 üzenetére
Ezeket hol lehet fihyelni, hogy ha esetleg megjelenik, akkor észre vegyem? Nekem a TW verzió van fent. Van valami komolyabb oka, amiért érdemes lenne végig csinálni a rootolást, és felrakni a WW verzió - t?
-
bigangel
csendes tag
válasz FireFox1996 #200 üzenetére
Ez jó a4-re is?
-
FireFox1996
őstag
nem!
-
hunaqua
addikt
válasz FireFox1996 #199 üzenetére
Feltetted próbára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- GTA VI
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest