- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
Az 5-nél is előferdült bizonyos romokkal,de egy upgrade,vagy downgrade megoldotta mindig. Szóval szerintem romfüggő. Nekem speciel a kezdetleges KK romokkal volt ez a jelenség,mára ez megoldódott.
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #261 üzenetére
Köszi,de melyikben? Esetleg link?
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #259 üzenetére
Valami változás? Kicsit írhatna róla az aki feltolta...
-
csampei
senior tag
válasz #27216896 #242 üzenetére
Nekem a UL-ASUS_T00F-WW-2.19.40.18-user azaz a legújabbal nem volt ilyen gondom,bár ott a fényképező volt egy kalap szar a 4.3-hoz képest,és a proxy szenzor sem állt a helyzet magaslatán...Amúgy rendben volt gyors volt nem fagyott,de visszaálltam a 4.3-ra én is,ez alapján: [link] Nem bonyolult,de azért kell némi tapasztalat hogy mit hogyan!!!!
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #231 üzenetére
Nekem a google play szolgáltatások,amit ki is fagyasztottam,akkor jó is volt minden,de sajnos a play már ragaszkodik hozzá
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #222 üzenetére
Na downgrade-eltem vissza 4.3-ra Ez a KK rom sz@rt sem ér sajnos! Battery drain hegyek,ingatag adatkapcsolatok...Marad a 4.3 egyenlőre!
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #222 üzenetére
-
csampei
senior tag
válasz FireFox1996 #217 üzenetére
Nem értem mi köze a factory restnek a root hoz,de nem volt meg.Aztán megcsináltam úgy is de rootolni nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest